Hirdetés

Bourne to be Wild – Filmzene

|

Amnézia, CIA, gyilkosságok, fedett ügynökök, összeesküvések, profi bunyók, titkokkal shaftelés, látványos üldözések. Kihagytam valamit a Bourne-franchise jellegzetességei közül? Igen: a zenét.

Hirdetés

Robert Ludlum hőse röpke tíz év alatt meghatározó alakja lett az akciófilmek műfajának. Az emlékezetkieséstől szenvedő ügynök bebizonyította, hogy a moralizáló, ugyanakkor vérprofi gyilkológépeknek éppúgy létjogosultságuk van, mint izomtól duzzadó, találó egysorosokat benyögő felmenőinek. De James Bond óta tudjuk, hogy egy valamire való spion lehet akármennyire szórakoztató a vásznon, nem érne semmit – vagy legalábbis lényegesen kevesebbet – megfelelő zenei támogatás nélkül. Szerencsére a Bourne-filmeknél ilyen gondok fel sem merültek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.