Hirdetés

Darth Vader szerint sose add fel - Spencer Wildinggal interjúztunk a Budapest Comic Conon

|

A színész belebújt már Vader nagyúr és a Harry Potter univerzum több figurájának bőrébe is, és elmondta, hogy milyen ezeknek a szerepeknek a kulisszái.

Hirdetés

Spencer Wildingot talán kevesebben ismerik, mint John Rhys-Daviest és Christopher Lambertet, hiszen a legtöbbször a háttérben dolgozik, másokat formál meg vagy jelmez takarja, viszont a színész nagyon érdekes egyéniség, számos izgalmas sztorija van, amelyek közül többet elmondott az első Budapest Comic Con panelbeszélgetésén, valamint a nekünk adott interjújában is.

Hirdetés

Spencer Wilding olyan világhírű franchise-okból vette ki a részét, mint a Star Wars (Zsivány Egyes), a Marvel (A galaxis őrzői), a Batman (Batman: Kezdődik!), a Harry Potter (többek között Hagrid), a Doctor Who vagy éppen a Trónok harca (White Walker), amikre nagyon büszke és egyúttal tanácsot is ad a pályakezdőknek. Persze Darth Vaderről mesélt a legtöbbet, mi pedig ittuk a szavait: 

Ha tetszett nektek a videó, akkor iratkozzatok fel a GameStarral közös YouTube-csatornánkra és bökjétek rá a csengettyűre. Amennyiben támogatni is szeretnétek a videós munkáinkat, akkor ezt a csatornatagság funkcióval tehetitek meg, így még több puliwoodos tartalom készülhet a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.