Hirdetés

Egy videóval bepótolhatod a The Walking Dead összes évadát

|

177 epizód után ért véget az elmúlt évek egyik legfontosabb drámasorozata, viszont sok néző lemorzsolódott a 11 szezon során, így nekik és a szériából teljesen kimaradóknak kedveskedtünk egy gyorstalpalóval.

Hirdetés

Noha a Robert Kirkman képregényfolyamára épülő The Walking Dead tartogatott hullámvölgyeket a nézők számára, mégis megkerülhetetlen a maga nemében, a sorozattörténelem és a popkultúra része, amelyet jó eséllyel mindig fel fog valaki emlegetni, ha szóba kerülnek a zombik.

Tizenegy évadnál és közel kétszáz epizódnál azonban elkerülhetetlen, hogy hullámzó legyen a minőség, ez pedig azzal járt együtt, hogy sokan elkaszálták a sorozatot, így hiába lettek volna kíváncsiak arra tömören, hogy mi történt a későbbi szezonokban, azt leginkább gigászi spoileres beszámolókban és sokszor zavaros összefoglaló videókban tehették meg. 

Hirdetés

Társoldalunk, a GameStar azonban készült egy hiánypótló összeállítással, amellyel hadat üzen a cliffhangereknek és a töltelék részeknek, csakis a legfontosabb történésekre, karaktermomentumokra és halálokra összpontosítva, természetesen erősen spoileresen foglalja össze a The Walking Dead összes eddigi évadát. A videó ráadásul fel van osztva szeletekre, így aki csak egy-egy szezon dióhéjban való elmesélésére kíváncsi, az bátran ahhoz a részhez ugorhat. 

Jöhetnek a vallomások: ki szerette a sorozatot, ki nem? Ki tartott ki a végéig vagy adta fel egy ponton? Örömmel fogadunk minden visszajelzést akár a sorozattal, akár a videóval kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.