Elstartolt a Puliwood podcastje, a nyári premierek voltak terítéken

|

Hosszú előkészület után megszületett a PuliCast próbaadása. A szerkesztők összegezték azokat a filmeket, amelyekért érdemes lehet nyáron benézni a mozikba.

Már elég rég bedobtam a témát Szadának, a főszerkesztőnek, miszerint itt lenne az ideje, hogy a Puliwood.hu is podcast készítésbe vágja a fejszéjét. Egyrészről magam is hatalmas podcast rajongó vagyok, különféle témákban hallgatok hetente egészségtelenül sok órát, és egy-egy szerkesztőségi összejövetelen hallgatva a heves szóváltásokat filmes témában, arra gondoltam, ezek vannak olyan szórakoztató és informatív beszélgetések, hogy podcast adásként is szívesen meghallgatnám.

Másrészről egy ilyen podcast kiváló platformja lehetne annak, hogy személyesebben megismerjétek a szerkesztőket, meghallgatva egy-egy adásban sokkal jobb rálátást (vagy ráhallást?) kaptok arra, hogy milyen személyiség is az adott illető. A hazai filmes podcastek sokasága miatt próbáltunk hiánypótló tartalommal előállni, ezért elsősorban kéthetente szeretnénk jelentkezni filmes hírek átbeszélésével. De a jövőben egyéb tartalmaktól sem zárkózunk el. Az első adásunkra próbaadásként is hivatkozunk, hiszen egy ilyen startnál hatványozottan fontos a véleményetek, hogy mit gondoltok, hogyan haladjunk tovább. Milyen téren kell még fejlődni, és mi az, ami már most is elég jól működött?

Az első adásban három kollégám: Goretity Dániel (Gore), Hegedűs Attila és Péter Zsombor beszélgettek arról, mit gondolnak a nyári mozipremierekről, személy szerint ők milyen filmeket várnak, és melyeket kevésbé. A podcast jelenleg elérhető az RSS alapú podcast appokban, Spotify-on, és elméletileg hamarosan az Apple podcast appjában is.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.