Hirdetés

Évértékelő 2014 - Így látta az évet Sanya08

|

Évértékelőmben szépen górcső alá veszem az általam legjobban kedvelt/imádott filmeket, illetve azokat is megosztom veletek, amiket szerintem jobb lett volna nem elkészíteni.

Hirdetés

Kedves egybegyűltek, rokonok! Azért gyűltünk ma itt össze, hogy elbúcsúztassuk a 2014-es évet, amely visszavonhatatlanul, kérlelhetetlenül itthagyott bennünket. Búcsúról van ugyan szó, de nem siratni jöttem az évet. Cseppet sem. Sokkal inkább éltetni és dicsőíteni. Dicsőíteni, hiszen rengeteg jót köszönhetünk neki, amiért sokáig hálásak lehetünk és amelyek miatt nagyon sokáig őrizhetjük emlékét szívünkben. Nézzünk hát vissza, tekintsük át a dolgokat és értékeljük a látottakat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.