Hirdetés

Ezeket az animációs filmeket mutatják be a közeljövőben

|

Az elkövetkezendő 2 évben ezekre a filmekre várják a kisgyerekes családokat, valamint az örök gyerekeket.

Hirdetés

Minden évben kíváncsian várjuk, hogy egyes alkotók milyen új animációs művekkel rukkolnak elő. A 2017-2018-as szezonban megint nem lesz hiány a színes figurákból. Kapunk folytatásokat, újragondolásokat, spin-offokat és teljesen új ötleteket is. Lássuk.

Hirdetés

Captain Underpants: The First Epic Movie

Ryan Pilkey nagy népszerűségnek örvendő gyerekregényének adaptációja a Captain Underpants, mely az USA egyik régi képregényviccét akarja kifigurázni, miszerint a szuperhősök kívül hordják az alsónadrágjukat. A történet szerint két csintalan diák egyszer úgy dönt, hogy hipnotizálják az igazgatójukat, aki így Alsógatya Kapitánynak fogja képzelni magát. A főbb hangok között Ed Helmst, Kevin Hartot, és Jordan Peele-t találjuk, melyből jogosan következtethetünk, hogy egy percét sem kell komolyan venni.

Amerikai bemutató: 2017. június 2.

Verdák 3

A Verdák első két része után nemsokára újra beszáguld a mozikba Villám McQueen, mellyel újabb trilógiát avathat a Pixar. Itt McQueennek egyfajta kapuzárási pánikkal kell majd megküzdenie, azaz be kell bizonyítania a fiatalok között, hogy öreg autó nem rozsdás autó. Újfajta edzés, nagy verseny, küzdelem, dráma, egyszóval a jól megszokott Verdák várható az új résztől. Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Bonnie Hunt és Cheech Marin visszatér, de új hangokat/karaktereket is avat a széria.

Amerikai bemutató: 2017. június 16.

Magyar bemutató: 2017. június 15.

Gru 3

A híres-neves minyonok és hegyes orrú gazdájuk készek a visszatérésre a harmadik részben. A szereplőgárdához ezúttal nem kisebb név csatlakozik, mint az Emmy-, Tony-, és Grammy-díjas Trey Parker, aki Balthazar Brattet, Gru (Steve Carell) új, excentrikus, divatbolond ellenségét alakítja majd. Amíg Bratt a világuralmon töri a fejét, addig Gru és Dru nevű testvére (szintén Carell hangjával) a kis minyonok segítségével próbálják majd útját állni. A színészek közül Kristen Wiig és Miranda Cosgrove is visszatér.

Amerikai bemutató: 2017. június 29.

Magyar bemutató: 2017. június 30.

Az Emoji-film

Biztos sokakban megfogalmazódik a "Miért kell ez nekünk", de a történetet elnézve talán még érdekes is lehet a Sony legújabb ötlete. A közösségi oldalakról jól ismert hangulat és egyéb figurák az okostelefonok rejtélyes világában tengetik mindennapjaikat. A Textopolis nevű városban Gene (T.J.Miller) az egyetlen olyan emoji, akinek nem csak egyféle arca van. Arról álmodik, hogy "normál" életet éljen a többi emoji között, ezért segítséget kér barátjától, Hi-5-tól (James Corden) és Jailbreaktől (Anna Faris). Együtt belevágnak egy "app-kalandba", ahol próbálnak egy megoldó kódot találni Gene problémájára.

Amerikai bemutató: 2017. augusztus 4.

Magyar bemutató: 2017. augusztus 10.

A mogyoró-meló 2

A 2014-es Open Road's film, A mogyoró meló 3 év után tér vissza a folytatással, szintén Will Arnett mókusfigurájának főszereplésével. A folytatásban Grimbusznak és barátainak meg kell harcolniuk az új polgármesterrel az otthonuk megmaradásáért. A gonosz polgármester az állatkák békés otthona helyére egy vidámparkot akar építeni, ami persze nem megy majd neki könnyen. A hangok között találjuk Maya Rudolph-ot, Katherine Heiglt, Jackie Chant, és Jeff Dunham-et is.

Amerikai bemutató: 2017. augusztus 18.

Magyar bemutató: 2017. augusztus 17.

Állati jó kekszek

Az állati furcsa című Állati jó kekszek talán az egyik legidi...öhm...különösebb film lesz a felsoroltak közül. A történet középpontjában a Huntington család áll, akik egy tönk szélén álló cirkuszt és egy állatos keksszel teli varázsdobozt örököltek. Aki ebből a dobozból eszik, az a kekszeknek megfelelő állattá változik, és végül ennek segítségével próbálják megmenteni a cirkuszt a csődtől és a gonosz nagybácsitól, Horatiotól (Ian McKellen). A nem mindennapi történethez egy nem mindennapi stáb dukál: Sylvester Stallone, Emily Blunt, John Krasinski, Danny DeVito, és a már említett Ian McKellen állnak majd a mikrofon mögött.

Amerikai bemutató: 2017. szeptember 1.

Magyar bemutató: 2017. szeptember 14.

A LEGO Ninjago film

A Batman-es LEGO film után újabb spin-off lát napvilágot a Lego-kaland alkotóitól. A történetben 6 ninját követünk nyomon, akik próbálják megvédeni otthonukat, Ninjago szigetét. Az éjjel különleges képességekkel megáldott harcosokként funkcionáló fiatalok nappal csak átlagos tinédzserek, akik a szokásos középiskolai problémákkal küszködnek.  A cast itt sincs híján az ismerős neveknek: Justin Theroux, Dave Franco, Olivia Munn, Michael Peña, Fred Armisen és Jackie Chan lesz hallható.

Amerikai bemutató: 2017. szeptember 22.

Én kicsi pónim: A film

Mindenféle alcímmel jelentek már meg meseverziók az Én kicsi pónimhoz, így érezhető volt, hogy előbb-utóbb valami animációs mozifilmmel is próbálkozni fognak. Szintén egy "meg kell védeni az otthont" sztorival támadja be a nagyvásznat a franchise első filmje. A színes póniknak Equestria-ba kell elmenniük, hogy az őket fenyegető erővel megküzdjenek. Ugyan csak módjával, de ehhez is adja pár híresség a nevét, pl. Zoe Saldana, Emily Blunt, Michael Peña és Liev Schrieber.

Amerikai bemutató: 2017. október 6.

The Star

A felsorolásban eléggé egyedi helyet foglal el a The Star, ugyanis egy keresztény történettel van dolgunk. Egy apró, de bátor szamár úgy dönt egy szép napon, hogy megszabadul rabigájától, és elindul a nagyvilágba. Az úton csatlakozik hozzá néhány állat, például tevék, egy bárány, stb. (Itt már érezhető, hogy mire megy ki a játék). Majd mindannyian követni kezdik a legfényesebb csillagot az égen, mígnem elérnek "a" pajtához, ők pedig hősökké válnak. Érdekesség, hogy a karácsonyi téma ellenére a filmet több, mint egy hónappal korábban fogják bemutatni. A hangok pedig itt se semmik: Christopher Plummer, Oprah Winfrey, Ving Rhames, Steven Yeun és Keegan-Michael Key.

Amerikai bemutató: 2017. november 10.

Coco

A Pixar már régóta húzza az orrunk előtt a mézesmadzagot legújabb eredeti ötletével, a Cocoval. A történet a mexikói Día de Muertosból, azaz Halottak napjából merítette az inspirációt. A 12 éves Miguel, akinek az a nagy vágya, hogy olyan zenész legyen, mint példaképe, elmegy Ernesto de la Cruz sírhelyéhez, hogy megszerezze kriptájából a gitárját. Innentől kezdve élete örökre megváltozik, ugyanis átkerül a szellemek színes világába, ahol többet megtud majd családi hátterének titkairól is. Lee Unkrich rendezi, aki a Toy Story 3-mal is nagy sikert ért el, így vélhetően jó kezekben lesz a film. Egy újonc, Anthony Gonzalez alakítja majd Cocot, de feltűnik Benjamin Bratt és Gael García Bernal is.

Amerikai bemutató: 2017. november 22.

Magyar bemutató: 2017. november 23.

Ferdinánd

Maradunk a spanyol nyelvterületen. Egy népszerű képeskönyvet vesz alapjául a Ferdinánd, amit a Jégkorszak stúdiója visz a vászonra. Ferdinánd (JOHN CENA, igen "az" a John Cena) egy meglepően nagy szívvel megáldott bika, aki mindent és mindenkit szeret, és senkit sem akar bántani, így elszeparálja magát a többi bikától. Mikor megtudja, hogy Madridban bikaviadal lesz, megpróbál fajtájának "normális" egyedeként viselkedni, hogy bejusson az arénába, amiért komoly training veszi kezdetét. Cenán kívül szerepel még benne Gina Rodriguez, Kate McKinnon és David Tennant is.

Amerikai bemutató: 2017. december 15.

Paddington 2

A lekvárszerető, szeretnivaló Paddington 2014-ben meglepő sikert aratott, így nem is volt kérdés, hogy lesz itt folytatás is. A mackónak, aki már kellemesen beilleszkedett a londoni Brown családba, meg kell találnia Lucy nénikéje 100. születésnapjára a legjobb ajándékot. Amikor észrevesz egy kirívó könyvet az antikváriumban, Paddington igyekszik mindenféle munkát elvállalni, hogy legyen elég pénze megvenni azt. Majd egy szép napon a könyvet ellopják, így a Brown család és a kis kedvencük a tolvaj nyomába ered. (Egy kicsit túl komolynak tűnik a történet, nemde?). A visszatérő szereplők között találjuk Sally Hawkinst, Ben Whishawt és Hugh Bonnevillet, az újak között Brendan Gleesont és Hugh Grantet.

Angol bemutató: 2017. november 10.

Amerikai bemutató: 2018. január 8.

Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes

Az eredeti film után hét évvel tér vissza a Gnómeó és Júlia, méghozzá egy olyan alcímmel, ami megint egy angol klasszikust vesz célba. A történet szerint az ominózus kerti törpék közül néhány eltűnik, ezért hívniuk kell a híres detektívet, Sherlock Gnomes-t, hogy fényt derítsen a rejtélyre. Sherlock szerepében Johnny Depp díszeleg, James McAvoy és Emily Blunt pedig visszatérnek.

Amerikai bemutató: 2018. március 23.

Early Man

Hogy miről nincs még animációs film? Hát ősemberekről! Az Early Man a történelem előtti időket célozza meg. A komédia főhősei Dug és Hognob, akiknek az lesz a feladatuk, hogy legyőzzék a gonosz Lord Nothot (Tom Hiddleston), aki történetesen (szintúgy) magáénak akarja tudni a két jóbarát otthonát. Az angol abszurd humorral átitatott gyurmafilmhez Eddie Redmayne, Maisie Williams, és Timothy Spall is a nevét adta.

Angol bemutató: 2018. január 26.

Amerikai bemutató: 2018. február 16.

Peter Rabbit

Evezzünk ismét britán vizekre! A Sony úgy döntött, hogy Breatrix Potter klasszikus meséjét adaptálja filmre, ahol a James Corden által alakított Peter nyúl próbál betörni egy farmer zöldségeskertjébe. Will Gluck (Könnyű nőcske) ül majd a rendezői székben, a hangok között Cordenen kívül ott lesz még Margot Robbie, Daisy Ridley, Rose Byrne, Elisabeth Debicki és Domhnall Gleeson.

Amerikai bemutató: 2018. február 9.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

A Rontó Ralph az utóbbi idők egyik legkedveltebb animációs filmje volt, így a folytatás(ok)on nem igazán lehet meglepődni. Ralph (John C. Reilly) 6 évvel az első film után a technológiai fejlődéssel fej-fej mellett haladva a wi-fi router és az Internet felé veszi az irányt.  Bővebb információt még nem lehet tudni a sztoriról, ahogy a megjelenési dátum is erősen kérdéses még. Egy biztos, hogy John C. Reilly, Alan Tudyk, Jane Lynch és Sarah Silverman visszatérnek.

Amerikai bemutató: 2018. március 9. vagy november 21.

A hihetetlen család 2

Ha van egy film, ahol nem kapkodták el a folytatást, akkor az A hihetetlen család. Az első rész, mely 14 évvel ezelőtt járta a mozikat már-már modern klasszikusnak számít kategóriájában, éppen ezért nagy elvárásokkal néz szembe a jövőre érkező utódja. A történetről sokat még nem lehet tudni, de az biztos, hogy Brad Bird fogja ezúttal is írni/rendezni, a zenéjét szintén Michael Giacchino szerzi, és az eredeti hangok zöme is visszatér élén Craig T. Nelsonnal, Samuel L. Jacksonnal és Holly Hunterrel.

Amerikai bemutató: 2018. június 15.

Blazing Samurai

Kung Fu Panda japán környezetben? Első ránézésre ezt lehetne hinni, de valójában ez egy hommage akar lenni egy 1974-es Mel Brooks filmnek, a Fényes nyergeknek. A Blazing Samurai-ban egy fiatal kutya, Hank próbálja megvédeni városkáját, Kakamuchot egy macska hadúrtól. Hank úgy dönt, hogy szamurájnak áll, és így próbálja meg kiűzni a város ellenségeit. Eddig csak egy poszterrel büszkélkedik a film, ahol a Hello Kitty-s kis kép erősen befigyel. Nem elhanyagolható színészsor állt be a projekt mögé: Samuel L. Jackson, Michael Cera, Ricky Gervais, Michelle Yeoh, George Takei és maga Mel  Brooks is.

Amerikai bemutató: valamikor 2018-ban

'Sgt. Stubby: An American Hero'

Stubby őrmester az Amerikai katonaság egyik kitüntetett kutyusa, aki hűségesen és hősiesen szolgálja bajtársait az első világháború idején. Ez a borítékolhatóan szép és megható történet a kutyát és gazdáját, Conroyt helyezi a középpontba, akik a történelembe, azon belül is francia lövészárkokba csöppennek bele. A főszerepekben Logan Lermant, Helena Bonham Cartert és Gérard Depardieut találjuk.

Amerikai bemutató: valamikor 2018-ban.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.