Hirdetés

Ezt mondták a Batman Superman ellen paneljén

|

Hirdetés

Zack Snyder-nek van még mit bizonyítania a képregényrajongóknak, a Batmant Supermannel összeeresztő legújabb filmjével pedig kiküszöbölhet minden csorbát és jóvátehet mindent, amit valaha elrontott volna a rajongók számára. Az előzetes arra enged következtetni minket, hogy jó úton halad efelé, úgyhogy reménykedhetünk. A továbbiakban vegyük át, hogy mit mondtak az alkotók a Comic-Con paneljén. Az egyik radikálisabbnak mondható változtatás a képregényekhez képest a filmben az lesz, hogy Gotham és Metropolis városa egymás mellett foglalnak helyet, melynek funkciójára ugyan nem tért ki Snyder, ám bizonyos, hogy valami komolyabb értelme is lesz ennek. "Mint Oakland és San Francisco." - tette hozzá a direktor. Chris Terrio forgatókönyvíróval dolgozott együtt azon, hogy az ötleteiket bizonyos szinten értelmessé tegyék és összekössék a többek szerint alapanyagul szolgáló Batman vs Superman képregénnyel. Voltak arról korábban komolyabb teóriák és viták, hogy a Batman v Superman: Dawn of Justice mennyiben fogja követni a címben hasonlatos képregénynek történetfonalát, amit a panelen Snyder valamelyest megválaszolt: "Maga a sztori nincs benne a filmben." - mondta, de azért hozzátette, hogy több utalás és tisztelgés is akad, amit belecsempészett a produkcióba. Ami pedig a két hős konfliktusát illeti, azzal kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Ha a sztoriról vagy a karakterekről beszélünk, akkor azok olyan ötleteken alapszanak, amit az irodában ötletelgetés közben cool-nak tartottunk és menőnek. Ha konkrétan arról van szó, hogy Superman vs Batman, akkor az egy olyan dolog, mely a képregényekben elég gyakran megesik."

warner-bros-showed-a-batman-v-superman-teaser-trailer-at-comic-con-and-fans-are-going-nuts
Snyder beszélt továbbá a film érzelmi részéről is, mely szerint minden karakternek a filmben van egy érzelmi magja, köztük magának Lex Luthornak is, aki bár a film egy negatív figuráját alakítja, azért talán arra is ad majd okot, hogy empátiát váltson ki belőlünk. Ugyanígy Wonder Woman se lesz csak és kizárólag az a badass amazon, amellett abszolút szeretnivaló nőt "üdvözölhetünk" benne. Gal Gadot legalábbis így érzi, és igazán örült annak a lehetőségnek, hogy egy ilyen hősnőt eljátszhatott. A panelen még elhangzott Ben Affleck szájából egy sztori, mely szerint egy nap elment a fiának venni egy Batman-kosztümöt, amikor is összefutott Christian Bale-el. Ő a következő tanácsot adta Affleck-nek: "A lényeg, hogy tudj hugyozni abban a ruhában." Hát, a tapasztalat ugyebár. És hogy mi a helyzet a szenátor asszonnyal (Hully Hunter)? Nagyon úgy néz ki, hogy erősen Superman-ellenes lesz, ami igencsak megbonyolíthatja a Superman kapcsolatát az állammal. Hogy mennyire? Kiderül jövőre! Addig meg lehet újra és újra megnézni azt a bizonyos trailert és remélni a legjobbakat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.