Hirdetés

Felejthetetlen volt a Puliwood új Marvel kvíze

|

Hosszú kihagyás után ismét összegyűltünk, hogy próbára tegyük a tudásotokat a Marvel Filmes Univerzum kapcsán, a hangulat pedig ismételten kiváló volt.

Hirdetés

Szomorú belegondolni, hogy utoljára 2019 decemberében találkozhattunk veletek élőben egy Star Wars kvíz keretében, utána viszont másfél éven keresztül meghiúsította a közös játékot a pandémia. A járványhelyzet mérséklődésének és a szabályok enyhítésének köszönhetően azonban nemrég visszatérhettünk a személyes találkozáshoz, a rengeteg mosolygós arc és az egyre kötetlenebb hangulat pedig arról tanúskodott, hogy ti is nagyon örültetek az eseménynek. 

Hirdetés

A Fekete Özvegy július 8-i premierje kapcsán összehozott Marvel kvízünket egy új helyszínen, az Enter Bárban tartottuk meg, amely geek atmoszférával és isteni italokkal operált, de ami a legfontosabb, hogy anélkül elfért kilenc csapatnyi ember, hogy megfulladtunk volna. Kvízmesterünk, Goretity Dániel vezetésével a régi klasszikus feladatok mellett (mint az ABCD) vadonatújakat is kipróbáltunk, amelyek között helyet kapott két szinopszis összemosása (X meets Y) és 1v1-es párbajok is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon éltétek az új ötleteinket, így ezek közül több is vissza fog térni a jövőbeli kvízekben, továbbá az alábbi képek azt is megmutatják, hogy mennyire zseniális volt a helyszínen a hangulat és  hogy a csapatok milyen elszántan küzdöttek a pontokért:

Most is pár ponton múlottak egyes helyezések, meglehetősen szoros volt a verseny a középmezőnyben, de pontosan ezért izgalmas ez az egész. Íme az eredmény: a 3. helyezett a Pindúr Pandúrok csapat lett, a dobogó második fokára a S.H.I.E.L.D. állhatott fel, míg a legelső helyet a kétfős Öngyilkos Osztag csapatnak sikerült kiérdemelnie. De nem csupán a nyertes csapatok, hanem mindannyian ügyesek voltak, jár nekik a virtuális taps és köszönjük, hogy megtiszteltek minket a jelenlétükkel. Köszönet jár a támogatóinknak is, akik lehetővé tették a kvíz megtartását:

Az év hátralévő részére tervezünk még kvízeket, remélhetőleg többen is velünk tartanak majd. 

Fotók: Antal Zsani, aki Jubiska néven streamel is

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.