Hirdetés

Fenegyerek - Ismertető

|

Mivel a Marvel és a Netflix összefogott, hogy előbbi univerzumát a kis képernyőn is tovább bővítse, úgy itt az ideje annak, hogy mi is összeszedjük magunkat és megpróbáljuk bemutatni nektek a szériák főszereplőit. Kezdjük rögtön a Fenegyerekkel.

Hirdetés

Fenegyerek (más néven: A félelem nélküli ember vagy Daredevil) 1964-ben látott napvilágot. A Stan Lee, Jack Kirby és Bill Everett által megalkotott figura meglehetősen mostoha sorsra lelt Hollywood-ban tekintve, hogy eddig csupán egyetlen filmváltozat készült és az se bizonyult túlságosan kielégítőnek. A szakmailag nagyot bukó, Mark Steven Johnson által rendezett Fenegyerek-film ugyan igyekezett megtenni minden tőle telhetőt, hogy a képregény hangulatvilágát szépen átültesse mozgóképre, Ben Affleck korrekt alakítást nyújtott, de még az amúgy tisztességes kritikákat kivívó rendezői változat sem nevezhető tökéletesnek. Valahol ott ment félre a dolog, hogy nem tudták hol a határ a popzene használatában. Oké, viccelek. Sokaknál nem főként ez verte ki a biztosítékot, sokkal inkább más, de szerény véleményem szerint annyira nem rossz film, mint amilyen a híre. Mindenesetre jó kérdés, hogy ha egyszer Pókember már kapott 3+1 mozifilmet (sőt, már ugye az ötödik készül), akkor a Fenegyerek ugyan miért nem részesült eddig ilyen elismerésben. Pedig a matéria ráadásul szinte ordít azért, hogy kihasználják a ma oly divatosnak bizonyuló karcos, realisztikus stílust.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.