Hirdetés

Elindult a Golden Shepherd, szavazz 2018 legjobbjaira! (lezárva)

|

Elérkezett a pillanat, hogy házi díjátadónk, a Golden Shepherd keretében megszavazzátok az elmúlt év legjobb filmjeit és filmeseit. Minden kategóriát egyszerre!

Hirdetés

FONTOS: Mielőtt rögtön a szavazáshoz görgetnétek, előtte kérjük, hogy olvassátok el figyelmesen a hírt, lényeges információkat tartalmaz!

Mielőtt még elindulna a 2019-es Oscar-gála és kritikus szintet érne el a vérnyomásunk az Akadémia döntései miatt, szeretnénk mi is megtartani a saját, a Puliwood névből fakadóan Golden Shepherdnek elnevezett díjátadónkat, amelyben a ti segítségeteket kérjük, hiszen a közönségdíj csakis a ti véleményeteket tükrözi majd. Most minden eddiginél nagyobb szükségünk van rátok. 

Hirdetés

Összesen 23 kategóriában mérkőznek meg az általunk kiválasztott esélyesek (tíz név mindegyikben), amelyek nem csettintésre kerültek be, komoly megbeszéléseket, vitákat és alkalmanként ketrecharcokat folytattunk, hogy kialakuljon a jelöltek végleges listája. Lényeges részlet, hogy azokat a filmeket vettük figyelembe, amelyek 2018. január 1. és 2018. december 31. között mozis forgalmazásba kerültek Magyarországon vagy itthonról is elérhetőek a streamingen keresztül (lásd Netflix). Az alábbiakban egyszerre dönthettek mindegyik kategóriában, végül a ti szavazataitok alapján kihirdetjük, hogy kik lettek a közönségdíjasok, valamint a szerkesztőségünk tagjai is leadja a voksukat, így mi is ítéletet hozunk majd - ez lesz a Puliwood-díjHa készen álltok, akkor nincs más hátra, minthogy elindítsuk a Golden Shepherd 2018 szavazását: 

A szavazást lezártuk, köszönjük, hogy szavaztál! Hamarosan kihirdetjük egy külön cikkben az eredményeket!

Január 11-ig szavazhattok, utána egy barcraftos eseményben hirdetjük ki az eredményeket, majd pár nappal később online is elérhetővé tesszük őket. Hajrá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.