Hirdetés

Horror kvízzel várunk titeket Halloween alkalmából

|

Egy vérfagyasztó és izgalmas eseményen tesszük próbára a rajongók tudását, a nyertesek jutalma pedig nem csak a túlélés lesz.

Hirdetés

Lehangoló belegondolni, hogy 2021 nyarán tartottunk utoljára élő kvízt (akkor Marvel témában), amelyen az arról készült feljegyzések, na meg az eseményen készült fotók tanúsága szerint elképesztő hangulat uralkodott, viszont azt követően csak online kvízeken készültünk nektek. 

Régóta készültünk azonban rá, hogy visszatérjünk egy horrorokra fókuszáló eseménnyel, ennek pedig most jött el az ideje. Olyan hátborzongató alkotások kerültek vagy kerülnek ugyanis mostanában a mozikban, mint a Mosolyogj, A Halloween véget ér, Az iker és a Démoni fény, ráadásul itt a sokak által ünnepelt Halloween is, szóval minden adott hozzá, hogy ne legyen vérszegény a következő találkozás.

Hirdetés

Kvízünk otthona ezúttal is a geek-paradicsom, az Enter Bar lesz, ahová olyan lelkes csapatok jelentkezését várjuk, akik szeretnék próbára tenni a tudásukat régi és új horrorfilmekkel egyaránt, tartozzanak azok bármilyen zsáner (slasher, found footage vagy más) alá. Szórakoztató, de kihívást jelentő feladatokat állítottunk össze, szóval érdemes megacélozni magatokat és felkészülni. 

Megéri azonban egy este erejéig velünk tartani, ugyanis találkozhattok több horrorrajongó szerkesztőnkkel, továbbá egy többfordulós "túlélőhorror" végén értékes nyereményekkel távozhattok (amiket többek között az Agave Kiadó és a PC World biztosít). Gyertek, nagyon jó lesz!

  • Facebook esemény: A Nagy Horror Kvíz
  • Kezdés: 2022. október 29, szombat, 17:30 (gyülekező 17:00-tól)
  • Helyszín: Enter Bar (1111, Budapest, Lágymányosi utca 9.)
  • Regisztráció: A Facebook eseménynél kommentben, csapatnévvel és létszámmal.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.