Hirdetés

Jessica Jones - Ismertető

|

Legutóbb a Netflix/Marvel közösködésének apropójából bemutattuk nektek a Fenegyereket, és ami mögötte van. Ezúttal egy kevésbé ismert, de annál érdekesebb karaktert fogunk veletek megismertetni. Jessica Jones, hölgyeim és uraim!

Hirdetés

Jessica Jones mondhatni a Marvel egyik olyan figurája, aki kvázi margón kívülre került. Értem én ezt úgy, hogy míg ez az univerzum telis-tele van hősökkel, akik mindenféle szuperképességekkel rendelkeznek, és ezek használatát állítják a becsület, rend megőrzésének szolgálatába, addig Jessica Jones nem más, mint egyszerű, mezei magánnyomozó. Ezt az „egyszerű”-t később még helyesbítem, de egyelőre maradjunk ennél a jelzőnél. Jones képregényeken való létezését Brian Michael Bendis-nek és Michael Gaydos-nak köszönhetjük, akik annak idején az Alias című sorozattal vágtak utat a hölgy kalandjainak. Az Alias volt az egyik első olyan cím, amely a Marvel Max összefoglaló név alatt futott. Tudni kell azt, hogy ezek a címek meglehetősen korhatáros történeteket takarnak, így az Alias-nál sem volt másként.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.