Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a felnőtt rajzfilmsorozatokat?

|

A South Parktól az Archerig most próbára teheted, mennyire vagy jártas ebben a világban.

Hirdetés

Okkal vált ki felháborodást, amikor egy-egy stúdiófőnök, vagy hozzáértőnek titulált filmes szakember úgy nyilvánul meg, hogy a rajz/animációs filmek gyerekeknek valók.

Még ha a nem korhatáros darabokat nézzük, ez az állítás akkor is millió sebből vérzik, de ha sötétebb vizekre evezünk, pláne felötlik bennünk, hogy ezeknek az embereknek van-e fogalmuk arról, milyen alkotások láttak napvilágot az elmúlt évtizedekben.

Hirdetés

Persze a mozikba sokkal ritkábban érkeznek színvonalas, felnőtteknek szóló animációs művek, ám a sorozatok világa tömve van ilyen produkciókkal. A legnépszerűbbektől, mint a South Park vagy a Family Guy, a kevésbé ismertekig, mint a Furcsa amcsik vagy a Firka Villa, mindenki megtalálhatja a neki tetsző stílust, a kellemesen szórakoztatótól az egészen polgárpukkasztóig. A szórás tehát elég nagy, nincs más hátra, mint tesztelni a tudásotokat a témában.

Kommentben jöhetnek az elért pontszámok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.