Hirdetés

Kvíz: Mennyire ismered a Halálos iramban-filmeket?

|

Most, hogy betöltötte huszadik évfordulóját a Halálos iramban első részének bemutatója, egy kis kvízzel rukkoltunk elő.

Hirdetés

Valószínűleg maga Rob Cohen sem gondolta volna, hogy mit indított el húsz évvel ezelőtt. Sőt, senki nem gondolta volna, hogy bemutatóját követően húsz év múlva Dominic Toretto (Vin Diesel) és bandája még mindig rendületlenül szeli az aszfaltot és mindenféle, fizika törvényeire fittyet hányó akciókba kezdenek. És hogy a család még ennyi idő múltán is fontosabb mint valaha.

Hirdetés

Most azonban, hogy itt vagyunk, túl a kilencedik filmen (jézusom, de furcsa leírni ezt), ideje a számvetésnek és annak, hogy leteszteljétek, mennyit is tudtok erről a franchise-ról. Tíz kérdésbe persze nehéz belesűríteni mindent, nem is volt szándékunk, de azért reméljük, hogy örömötöket lelitek a kitöltésében és remélhetőleg sikerül egy kis fejvakarást is okozni. Jó szórakozást, jó kvízelést! 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.