Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a Harry Potter-filmeket?

|

Te vagy a legnagyobb Harry Potter rajongó? Tedd próbára magad!

Hirdetés

Most, hogy a Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy sorozat formájában dolgozzák fel J.K. Rowling Harry Potter-regényeit, időszerűnek láttuk azt, hogy felfrissítsük a tudásotokat a Harry Potter-filmekkel kapcsolatban.

Még a Legendás állatok: Dumbledore titkai premierjekor hoztunk össze egy tíz kérdésből álló kvízt nektek, hogy tudjátok magatokat tesztelni a filmeket illetően, most pedig felfrissítettük azt, hiszen az ismétlés...

Hirdetés

Aki otthon van a Harry Potter franchise-ban, azt valószínűleg nem fogják váratlanul érni a kérdések, de azért igyekeztünk nem túlságosan megkönnyíteni a rajongók dolgát. Lássuk hát, mennyit tudtok eltalálni a 10-ből, aztán ha megvagytok, azt is mondjátok el nekünk itt a kvíz alatt vagy Facebookon, hogy mi a véleményetek a Warner Bros. által tervezett rebootról. Valamint érdemes meghallgatnotok a legutóbbi podcast adásunkat is, amelyben többek között a reboottal is foglalkoztunk. 

Írjátok meg kommentben, hogy mennyit sikerült eltalálnotok! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.