Hirdetés

KVÍZ: Mennyire ismered a Mission: Impossible-szériát?

|

Tom Cruise idén már 25 éve futkos álarcokban a világ körül.

Hirdetés

1996-ban indult útjára az egyik legjobb modern kori akció-franchise, a korábbi televíziós sorozaton alapuló Mission: Impossible. A széria gyakorlatilag Tom Cruise dédelgetett gyermeke, aki rendre kockáztatja az életét az elképesztő kaszkadőrmutatványok bevállalásával. Habár a 25 év alatt "mindössze" 6 filmhez volt szerencsénk, viszont ha pár évente végre kijön az újabb epizód, az biztosan egy garantált, minőségi szórakozást fog jelenteni a moziszékben ülők számára. A széria ráadásul nem fél megújulni sem, így epekedve várjuk a jövőre eltolt hetedik, utolsó előtti epizód debütálását.

Hirdetés

Addig is viszont az első rész 25. évfordulójának ünnepléseként elevenítsük fel Ethan Hunt kalandjait és a széria meghatározó pillanatait ezzel a 25 kérdésből álló kvízzel. Mind a hat filmből egyenként 4-4 kérdéssel, valamint egy mókás záró feladvánnyal készültünk számotokra - írjátok meg kommentben, hogy hány pontot szereztetek és mi volt számotokra a legnehezebb kérdés!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.