Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered a Mortal Kombat világát?

|

Csak aztán nehogy Flawless Victory legyen... a kvíz javára.

Hirdetés

Pénteken végre megérkezik a Mortal Kombat újabb filmes adaptációja, így arra gondoltunk, hogy előtte ideje kicsit felfrissíteni mindenki tudását egy gyors kvízzel! A kvíz egyaránt tartalmaz az 1995-ös kultklasszikus és annak '97-es, sokak által inkább letagadott folytatására vonatkozóan is kérdéseket. Persze nemcsak a filmes tudásotokat tesszük most próbára, hanem az általános ismereteteket is a Mortal Kombat kedves és rózsaszín világát illetően.

Hirdetés

Kritikánkkal már pénteken jelentkezünk számotokra, mi már izgatottan várjuk, mit sütöttek ki 25 évvel később az eredeti élőszereplős adaptáció után a készítők. Az előzetesekkel minket már abszolút megnyertek, úgyhogy reméljük a végeredmény is kielégítő lesz a rajongók számára. Addig is pedig hajrá-hajrá és sok sikert a kvízhez!

És persze ne feledjétek: Google-t használni nem ér ám közben, különben Fatality lesz...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.