Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Agatha Christie történeteit, főhőseit?

|

Nemrég megérkezett a mozikba Kenneth Branagh Poirot-filmsorozatának harmadik része, mely talán a széria legjobbja lett. Ennek kapcsán készültünk egy kvízzel.

Hirdetés

Kenneth Branagh immáron harmadszorra bújt a belga detektív bőrébe és talán most először rugaszkodott el úgy igazán a film, a Szeánsz Velencében alapjául szolgáló könyv történetétől. A magyarul Halloween és halál (vagy Ellopott gyilkosság) című regényt kiemelte az angol környezetből és megtoldotta egy jó adag kísértethorrorral is. A film hangulatára pedig nem lehet panasz. 

Ahogyan a kritikánkban írtuk, a Szeánsz Velencében az eddigi legjobb Branagh-Poirot kaland lett. 

Hirdetés

Ezt a történetet nem most először viszik vászonra, és ez elmondható szinte az összes Christie-regényről, hiszen nincs talán olyan története az írónőnek, amelyből ne készült volna film, sorozatepizód, rádiójáték, képregény vagy színdarab, vagy ez mind együtt. De vajon van olyan, aki ismeri (olvasta vagy látta) az összes Christie-krimit? Nos ha van, akkor neki gyerekjáték lesz ez a kvíz!

Hány jó választ adtál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.