Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Tom Hanks filmjeit?

|

Tavaly töltötte a hatvanhatot, ám nem képes lassítani.

Hirdetés

Évente két-három új filmmel is előrukkol, és bár a kritikai elismertsége közel sincs azon a szinten, mint egykoron, még mindig Hollywood egyik nagyágyúja. Tom Hanksnek olyan kultikus filmeket köszönhetünk többek között, mint a Forrest Gump, a Ryan közlegény megmentése, a Philadelphia, a Halálsoron, a Kapj el, ha tudsz vagy a Számkivetett, a szinkronmunkáiról (Toy Story) nem is beszélve. 

Az utóbbi években láthattuk Geppettóként, Elvis menedzsereként, egy posztapokaliptikus világban (Finch), westernben (A kapitány küldetése) és egy csatahajó kapitányaként (A Greyhound csatahajó) is, de következő filmje egyikhez sem hasonlít. 

Hirdetés

Hazánkban január 12-én mutatják be a színész legújabb filmjét, Az ember, akit Ottónak hívnak című dramedy-t. Ha valakinek ismerősen cseng a cím, jó nyomon jár, ugyanis ez Fredrik Backman hasonló című könyvének, és az abból készült svéd filmnek az amerikai feldolgozása.

A premier kapcsán átlapoztuk Tom Hanks filmográfiáját és összeállítottunk egy kvízt az Oscar-díjas színész, rendező, író, producer és írógépgyűjtő életművéből. Íme: 

Neked hány jó találatod lett? Írd meg kommentben a cikk alatt vagy a Facebook-oldalunkon!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.