Hirdetés

Magyar Szuperhős Mesék - Képregényajánló

|

Ilyennel se nagyon jelentkeztünk még, de mivel a képregények világa oldalunk meghatározó részét képezi, ezért itt egy kis beszámoló… hazai frontról.

Hirdetés

Ahogy a képregényhősök is elsősorban az amerikai szubkultúra termékei, úgy maga a műfaj is elsősorban a tengerentúlon virágzik, noha vannak méltán híres európai kiadványok, sorozatok, mint pl. a belgák Largo Winch-e ami számos adaptációt, többek között egy sorozatot és két mozifilmet is megélt, hogy a franciák Asterixéről már ne is beszéljünk. Nálunk viszont hiába egyre népszerűbb önmagában is a zsáner, a magyar legendárium ellenére sem sikerült még kitermelnünk valamire való szuperhősöket – leszámítva a Jött egy busz című szkeccsfilm egyik fejezetét – azonban a Fantasmania által prezentált Magyar Szuperhős Mesék egy ígéretes kezdeményezés.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.