Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető A galaxis őrzői 3 első trailere

|

Természetesen James Gunn hőscsapatának minden tagja a megszokott szinkronhangján szólal meg.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy egy érzelmes búcsúfilmre számíthatunk A galaxis őrzői 3-tól: James Gunn korábban megerősítette, hogy a trilógiájának záródarabja lesz az utolsó alkalom, hogy így együtt látjuk ezt a csapatot, ahogyan azt is elárulta, hogy a jelenlévő humor ellenére minden eddiginél érettebb történettel készül (később aztán az is kiderült, hogy Mordály karakterére fog építeni a sztori).

Aki még nem nézte meg a Disney+-on elérhető A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadást, az mindenképpen pótolja, mivel vannak benne olyan elemek, amik kapcsolódnak a harmadik részhez, például itt láthatjuk először Cosmót, a telepatikus képességekkel rendelkező szovjet űrkutyát, valamint azt is, hogy mennyit fejlődött Groot ahhoz képest, amikor utoljára láttuk. 

Hirdetés

Cosmo és Groot is felbukkannak A galaxis őrzői vol. 3. legelső előzetesében, amelyet eddig csak magyar felirattal ellátva nézhettünk, azonban afféle ünnepi ajándékként megérkezett karácsony előtt a szinkronos változat is, természetesen a megszokott hangokkal felvéve. Hogy a Will Poulter által megformált Adam Warlockot ki fogja megszólaltatni, azt még nem tudni, mivel nincs dialógusa a trailerben, de bizakodva várjuk, a magyar szinkron eddig jól teljesített a Marvel filmjeinél. 

A galaxis őrzői vol. 3. a jelenlegi tervek szerint 2023. május 4-én fog a hazai mozikba kerülni, és valószínűleg egy jó ideig ez lesz az utolsó Marvel-alkotás, amit James Gunn rendezőként jegyez, hiszen immáron Peter Safrannal együtt fogja vezetni a DC filmes részlegét

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.