Hirdetés

Minden, amit a Disney-Pixar bejelentett a D23-on

|

Folytatást kap az Agymanók, előzményt Az oroszlánkirály, lelepleződött a Disney következő animációs filmje.

Hirdetés

Szeptember 9-től 11-ig zajlik a Disney nagyszabású eseménye, ahol mesél a számos nála lévő brand újdonságairól és készül meglepetésekkel is. A hétvége folyamán megkapja a maga rivaldafényét a Marvel, a Star Wars, a videojátékos divízió és természetesen a Pixar is, a saját animációs részlegükről nem is beszélve. A temérdek hír között könnyű eltévedni, lemaradni izgalmas apróságokról pedig még egyszerűbb, így az alábbiakban összeszedtük a fontosabb részleteket.

Hirdetés

Disney élőszereplős részleg:

  • Megkapta első trailerét a Hocus Pocus 2, amelyben visszatér az 1993-as előd főszereplői, Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy is. Szeptember 30-án jön a Disney+-ra. 
  • Előzetessel gazdagodott a sokak által kedvelt, 2007-es Bűbáj folytatása, a Disenchanted is, a főszerepben újfent a bájos Amdy Adamsszel. Rajta kívül visszatér még James Marsden, Patrick Dempsey, Idina Menzel és Maya Rudolph is, szóval teljes lehet a rajongók öröme. 
  • A Peter Pan & Wendy egészen új megközelítésbe helyezi majd az ikonikus karaktereket David Lowery (Kísértettörténet, The Green Knight) rendezésében, az új film mélyebben is elmerül majd Wendy (Ever Anderson) történetében, valamint feltárja Pán Péter (Alexander Molony) és Hook kapitány (Jude Law) rivalizálásának eredetét. A résztvevők kedvcsinálót is kaptak, nekünk be kell érnünk egy poszterrel.

  • Jövőre kerül a mozikba az Elvarázsolt kastély, azaz Haunted Mansion film, amelyben egy nő és fia egy spirituális szakértőkből álló csapatot hívnak segítségül, hogy megszabaduljanak az otthonukat elfoglaló természetfeletti entitásoktól. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Winona Ryder, Jared Leto, Danny DeVito, Owen Wilson, Jamie Lee Curtis, Rosario Dawson, Dan Levy és LaKeith Stanfield. 
  • A Mufasa: The Lion King egyszerre lesz a 2019-es, fotórealisztikus Az oroszlánkirály előzménye és folytatása, a középpontban Simba édesapjával. A rendező az Oscar-díjas Barry Jenkins (Holdfény).
  • Jön az újabb Hófehérke film, ezúttal élőszereplős változatban: mint tudjuk, a címszereplő Rachel Zegler lesz, a gonosz mostona pedig Gal Gadot. Marcv Webb filmje 2024-ben várható, és hallhatunk majd benne olyan dalokat, amiket a Tony-, Grammy- és Oscar-díjas Pasek & Paul (A legnagyobb showman, Kaliforniai álom, Dear Evan Hansen) duó szerzett. 
  • Befutott az élőszereplős A kis hableány teaser trailere, 2023 májusában fog beúszni a mozikba. a főszerepben Halle Bailey-vel. Lesznek benne új dalok is Alan Menken és Lin-Manuel Miranda komponálásában. 

Disney ainmációs részleg:

  • A Zootroopolis+ sorozat november 9-én debütál a Disney+-on, és rövidfilmekből fog állni, amik különböző karakterekre, sztorikra fókuszálva repítenek vissza minket az antropomorf állatoktól nyüzsgő hangulatos városba. 
  • Az Iwájú egy 2023-ban a Disney+-ra érkező sorozat lesz, amely lényegében egy szerelmeslevél lesz a nigériai Lagoshoz. A széria a pánafrikai képregényes céggel, a Kugalival együttműködve készül, és két különböző társadalmi rétegből származó karakter sorsát elmesélő felnövéstörténet lesz: Tola a gazdag örökösnőét és legjobb barátja, az autodidakta techszakiét. 

  • November 23-án kerül világszerte a mozikba a következő Disney animációs film, a Strange World, avagy magyarul Fura világ. Mi november 24-től láthatjuk majd. 
  • A Wish a Walt Disney Animation Studios 2023-as, nagyszabású animációs bemutatója lesz, amely a Disney ikonikus hullócsillagának eredetére fókuszál majd egy lány, Asha (Ariana DeBose) történetén keresztül, akinek az univerzum egyik legfélelmetesebb ellenfelével kell szembenéznie egy kozmikus erő segítségével. Jövő novemberében várható. 

Pixar részleg: 

  • 2023 júniusában jön a Pixar új alkotása, az Elementálok, ami egy olyan városban játszódik, ahol a tűz, a víz, a föld és a levegő lakói együtt élnek, a középpontban pedig egy Ember nevű tűzlány és egy Wade névre keresztelt vízfiú kapcsolata áll majd (a kiemelt képen láthatjátok őket).
  • A Win or Lose a Pixar első hosszú sorozata lesz, és a Pickles, egy középiskolai softball csapatot követ nyomon a bajnoki meccsüket megelőző héten. Minden epizód ugyanazon a héten játszódik és egy-egy főszereplő - a játékosok, a szüleik, a bíró - nézőpontját mutatják be, mindegyiket egyedi vizuális stílusban. 2023 őszén debütál a Disney+-on.

  • A 2024 tavaszán mozikba kerülő Elióban egy 11 éves fiút a Föld intergalaktikus nagykövetének nézik, ezért galaxisokon átívelő kalandokba keveredik. A rendezésért Adrian Molina (Coco) felel, és már van is egy képünk a címszereplőről.

  • A Pixar legnagyobb bejelentése az Agymanók folytatása volt. Az Inside Out 2-ben tovább követhetjük majd Riley történetét, aki immáron tinédzserként próbál boldogulni az életben, és ezáltal új érzelmek is felbukkannak majd. 2024 nyarán számíthatunk a bemutatóra. 

Ti a fentiek közül miket vártok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.