Hirdetés

Ősszel is jön a PlayIT Show: íme minden részlet, amit tudni érdemes

|

Magyarország legnagyobb játékos expója októberben idén másodszorra is megnyitja a kapuit a hazai gamerek előtt. Cikkünkben összeszedtünk minden fontos információt az őszi rendezvényről.

Hirdetés

Aki soha nem mondana nemet a játékokra, vagy csak egyszerűen érdeklődik az IT, a mobilok és a videojátékok világa iránt, bizonyára örömmel fogadja, hogy október 1-jén ismét megrendezésre kerül a PlayIT Show powered by Mastercard. Hazánk legnépszerűbb gamer rendezvényének ezúttal a budapesti BOK csarnok fog otthont adni, hogy egy egész napon keresztül, 10:00 órától egészen 18:00 óráig programok és kiállítások széles felhozatalával fogadják a látogatókat. Az alábbiakban a fontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze.

Hirdetés

Programok tekintetében változatlanul a gaming dominál. A kiállítótéren közel tökéletes állapotban megőrzött játékkonzolok és érmés játékgépek várják az érdeklődőket, melyeken bárki kipróbálhatja (vagy újra átélheti) a retro érzést. Lehetőségünk lesz különféle játékokat próbálgatni a PC Arénában, de szimulátorokat és vadonatúj virtuális eszközöket is tesztelhetünk majd. A kötelező testmozgás sem maradhat el, melyre nagyszerű opciókat kínálnak a Mozdulj Gamer programjai, a beszédes elnevezésű Rage Room, egy Just Dance táncpárbaj, vagy akár a lastertag aréna, ahol megküzdhettek csapattársaiddal a bajnoki címért.

Levezetésként ajánlott betérni a Gémklub Társasjáték-kiadó standjába, ahol applikáció-vezérelt társasokat, partijátékokat, és Év Játéka díjas társasjátékokat próbálhatunk ki, míg a Geek akadémia kihívásai szórakoztató agytornára invitálnak minket. Aki pedig kellően elszánt, ki ne hagyja a Gamer 7 próba feladványait, ahol az első helyezettek minden kategóriában pénz- és tárgynyereményekben részesülnek.

Mindemellett sor kerül az elmaradhatatlan cosplay bemutatóra is, ráadásul a dedikált fotófalnál lehetőség lesz közös fénykép készítésére a legmenőbb cosplayerekkel. Közkedvelt youtuberekkel és tartalomgyártókkal is találkozhatsz a rendezvényen, úgy mint Rongybaba, SparklingAnna, Szalay Isti, The Reelcrew, Ungdani, Yeahunter, Freestyle FC, valamint Avid is Odd.

Ami a jegyvásárlást illeti, most is több különböző jegytípus lesz elérhető, és szeptember 9. péntekig még a lehető legalacsonyabb áron szerezhetitek be őket! A legkedvezőbb árú a limitált ideig mindössze 1.990 Ft-ért megvásárolható normál jegy. A különleges jegytípusok a Deluxe (7.990 Ft) és a Collector's Edition (14.900 Ft), ez utóbbival már a nyitás előtt egy órával, 9.00-tól beléphetünk a rendezvényre külön sorban. A Deluxe jegy vásárlói limitált ajándékcsomagban részesülnek, ami kitűzőt, posztert, Deluxe passzt, PlayIT egérpadot és bögrét, illetve 2 db loot kupont tartalmaz. A Collector's jegy birtokosai díjmentesen beléphetnek a MineShow rendezvényre is, és gazdagabbak lesznek egy kitűzőt, posztert, Collector's passzt, tornazsákot, Bluetooth hangszórót, egérpadot és egy PlayIT Shop kupont tartalmazó ajándékcsomaggal, 4 db loot kuponnal, továbbá egész napos belépéssel a Collector's zónába, ahol snack büfé vár mindenkit.

Ha szeretnétek többet megtudni a jegyekről és a jegyvásárlásról, akkor kattintsatok a linkre, ha pedig bármilyen felmerülő kérdésetek van, a hivatalos házirend nyújthat további segítséget. Amennyiben itt sem kaptál választ, keresd a szervezőket a playit@playit.hu címen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.