Hirdetés

5+1 rendező, akit szívesen látnánk a Batman film élén

|

Összeszedtünk 5+1 filmkészítőt, akit szívesen látnánk a Batman mozi rendezői székében.

Hirdetés

Meglepő hírre virradtunk a mai napon, ugyanis a Warner Bros. és Ben Affleck egy olyan sajtóközleményt tettek közzé, amelyben bejelentették, hogy a színész/rendező többé már nem áll a következő Batman film élén. Mindez azért olyan szomorú, mert az egyre kiforrottabb rendezővé váló Affleck filmje rengeteg potenciált tartogatott magában.

Hirdetés

A közleményben azzal indokolják meg a döntést, hogy a színész maximálisan összpontosítani akar a szerepre, és tart tőle, hogy a rendezés bevállalásával a minőség kárára menne a figyelem megosztása. Természetesen érthető az álláspontja, most azonban gyorsan rendezőre kell találnia a stúdiónak, ráadásul egy olyanra, aki összhangba tud kerülni Affleckkel (aki író és producerként még mindig jelen van). Nem lenne szerencsés, ha az így is megosztó DCEU egy újabb félresikerült alkotással bővülne. Ennek apropóján összeszedtük azokat a rendezőket, akik szerintünk érettek a feladathoz.

Gavin O'Connor

Nem lenne meglepő, ha maga a Warner Bros. is fontolgatná Gavin O'Connor leszerződtetését. A rendező a 2016-os A könyvelőn már dolgozott együtt Affleckkel, ahol nem csupán azt bizonyította, hogy a karakterekhez, hanem hogy az akcióhoz is ért. Sajnos néhány jövőbeli projekt (köztük a Zöld darázs rebootja) gátat szabhat számára, de talán sikerülhet időt szánnia a Batman filmre, ha úgy alakul, hogy felkérik rá.

David Fincher

Ez egy álomválasztás lenne. David Fincher és Ben Affleck már összehoztak egy végtelenül izgalmas thrillert a Holtodiglannal, de félő, hogy a rendező csak úgy vállalná el a projektet, ha teljes mértékben nála lenne a gyeplő. Ő az a fajta rendező, aki nem fél kihátrálni egy projektből, ha nem egyeznek a nézetei a stúdióéval, a Warner Bros. pedig most már különösen óvatosan áll hozzá a DC filmekhez. Ha azonban Finchert érdekli a film és Affleck is támogatja, akkor valami egészen különleges elé néznénk.

Matt Reeves

A Cloverfield és A majmok bolygója: Forradalom rendezőjének neve volt az első, amelyik felbukkant a potenciális rendezők között. Állítólag Reeves a Warner Bros. főbb kiszemeltjei közé tartozik, és tekintve, hogy lassan végez A majmok bolygója: Háború utómunkálataival, hamarosan készen áll, hogy valami újba vágjon bele.

Gareth Evans

Mi volt a legjobb része Az igazság hajnalának? Batman. És mi volt a legeslegjobb része Az igazság hajnalának? Mikor Batman seggeket rúgott szét. Ebből szeretnénk még többet látni a Sötét Lovag következő filmjében, a feladatra pedig keresve sem találnánk jobb embert, mint A rajtaütés filmek rendezőjét, Gareth Evanst. Talán pont azzal tűnhetne ki az új Batman mozi a sorból, ha mellőzné a felesleges drámázást, és helyette 2 órányi tömény, adrenalindús akciót szolgáltatna.

Matthew Vaughn

X-Men: Az elsők, Kick-Ass, Kingsman. Matthew Vaughntól nem idegenek a képregényadaptációk, ha pedig végignézzük az előbb felsorolt filmeket, akkor észrevehetjük, hogy mindig tudott valami újat hozni azzal, amihez hozzányúlt. Könnyen lehet, hogy benne rejlik az a vérfrissítés, amire a DC filmes univerzumának szüksége van.

+1 Joss Whedon

Nem tudni, hogy egyáltalán lenne-e kedve újra szuperhősökhöz nyúlnia Joss Whedonnak, de ha mégis, akkor ő lehetne az első, aki a Marvel és a DC filmes univerzumaiban is rendezett. A Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora készítőjének élesen vág az esze, ha képregényes karaktereket kell irányítani, ezért nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy mire menne Batmannel. De valószínűleg ez megmarad vágyálomnak. 

Bárhogy dönt végül a stúdió, reméljük, hogy a megfelelő embert választják a feladatra, hiszen mindnyájan azt szeretnénk, ha kibontakozhatnának a DC Bővített Univerzumban rejlő lehetőségek. Ti melyik rendezővel szimpatizáltok a felsoroltak közül, esetleg van saját javaslatotok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.