Hirdetés

Jótékonykodj együtt a Puliwood csapatával!

|

Nem muszáj egyből a világot megmenteni, mint a Bosszúállók és az Igazság Ligája, elég az is, ha nekünk segítesz, hogy szebbé tegyük pár gyerkőc karácsonyát.

Hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója rengeteg gyermek ünnepét varázsolja szebbé, tesz ajándékot a karácsonyfája alá. Mi is szeretnénk kivenni a részünket ebből a nagyszerű kezdeményezésből, ez viszont nem valósulhat meg a te segítséged nélkül. 

Hirdetés

Ha szereted az írásainkat és szeretnél támogatni egy nemes ügyet, akkor segíts nekünk, hálából pedig egy kis aprósággal kedveskedünk neked. Nem kell mást tenned, minthogy eldöntöd, hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod az ajándékodat, majd megtöltöd a szépen becsomagolt cipősdobozodat ajándékokkal. A csomagodba bármit tehetsz, csak a fantáziád szabhat neki határt (itt tudsz utána olvasni, hogy miket ajánlanak a doboz tartalmának és hogyan érdemes becsomagolni). Mivel mi kérjük a segítségedet, ezért úgy fair, ha mi magunk vesszük át tőled az összekészített cipősdobozodat. Íme a részletek: 

Helyszín, ahová várunk: 

• Budapest, Deák Ferenc téri Cipősdoboz Vár (az Evangélikus templom előtt)

Időpont, amikor a Puliwood szerkesztői veszik át a dobozodat: 

December 9-én, hétfőn, 16:00-20:00 között

Egy kis aprósággal is készülünk neked:

• Mivel a Puliwood csodálatos közösségének a tagja vagy és önzetlenül segíted a Cipősdoboz akciót, ezért egy exkluzív, direkt erre az alkalomra készített puliwoodos matricával szeretnénk megköszönni, hogy ilyen remek ember vagy. Gyere oda hozzánk és a cipősdoboz átadásakor máris a kezedbe nyomjuk a limitált apróságot. 

Facebook esemény: IDE KATTINVA

Akkor sincs vész, ha cipősdobozzal nem tudsz készülni, annak is nagyon örülünk, ha megosztod ezt a felhívást, hogy minél több emberhez eljusson. Köszönjük, hogy velünk vagy és várunk szeretettel a megadott időpontban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.