Hirdetés

Ilyen volt a Puliwood első kvíze

|

Egyre fokozódó hangulat, egyszerre dobbanó Star Wars szívek, sör minden mennyiségben és a legdurvább klímát is megizzasztó kérdések: nézzétek meg a galériánkban, hogyan zajlott le a legelső kvízünk egy messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

A GameNightok fergeteges hangulatát látva minket is elkapott a vágy, hogy nagyszerű olvasóinkat egymásnak eresszük valamilyen tematika mentén és mi más is lehetett volna erre alkalmasabb alany, mint a május 24-én mozikba kerülő blockbuster, a Solo: Egy Star Wars-történet, amelyben a világ legismertebb szőröstalpú földkórosa kapja meg a jól megérdemelt eredetfilmjét? Összedugtuk hát a fejünket a szerkesztőkkel és miután egy bantha gyorsaságával sikerült megegyeznünk a részleteben, meghirdettük az időpontot. Ekkor ért minket az első nagy meglepetés, hiszen egy nap sem kellett hozzá, hogy beteljenek a helyek, amit a Barcraft Nyugati biztosított nekünk, így életünk legelső eseményén, a Solo: Egy Star Wars-Kvízen öt csapat mérkőzött meg egymással. 

Hirdetés

Természetesen mint minden első dolog esetében, ez sem ment zökkenőmentesen. Tapasztalatlanságunkból adódóan voltak kisebb technikai bakik, de igyekeztünk minden problémát villámgyorsan áthidalni, a játékosaink pedig nem csak hihetetlenül megértőek, de nagyon jófejek is voltak, így remek hangulatban zajlott le az este, kitörőbb volt a hangulat, mint a második Halálcsillag, de ezt ti is megtapasztalhatjátok, ha végiglapozzátok az alábbi galériánkat (a nyereményátadás egy részét sajnos nem sikerült megörökíteni, de mindegyik csapatról készítettünk fotókat játék közben): 

A végeredmény meglehetősen szoros volt, pár ponton múltak csak a helyezések, de végül első helyen "Az Ewok, a Porg és a Gungan" nevű csapat végzett, a dobogó második fokára a "BFK" állhatott fel, míg a "Roboraptor" a harmadik legjobb eredményt tudhatta magáénak, ezúton is gratulálunk nekik, valamint a negyedik és ötödik helyezett csapatnak, a "Fantastic4"-nek (akik hárman voltak) és a "Züszk"-nek is. Szívből örülünk neki, hogy velünk tartottak és remélhetőleg legközelebb is számíthatunk a részvételükre. Mi pedig azon leszünk, hogy a tanácsokat megfogadva egy még tartalmasabb, még csiszoltabb kvízzel jelentkezzünk legközelebb. Az Erő legyen veletek!

Fotók: Jasinka Ádám

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.