Hirdetés

Tíz Super Bowl LIII reklám, ami talán érdekelhet

|

A filmes ízelítők mellett a Super Bowlok alatt mindig láthatnak a nézők vicces vagy annak szánt reklámokat is, általában egy vagy több nagyobb sztárral. Nincs ez másként a Super Bowl LIII esetében sem, ezekből hoztunk össze egy válogatást.

Hirdetés

Korábbi cikkünkben egy helyre gyűjtöttük a Super Bowl LIII alatt levetített filmes TV Spotokat (olyanokkal a felhozatalban, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Marvel Kapitány, a Toy Story 4, Trónok harca és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw), most azonban egy másik összeállítással kedveskedünk azoknak, akik esetleg az érdekesebb vagy viccesebb reklámokra is kíváncsiak. 

Hirdetés

Steve Carelltől kezdve Jeff Bridgesen keresztül Harrison Fordig bezárólag akad itt mindenféle cameo, szerintünk leginkább az alábbi tízre érdemes rászánni az időt: 

Steve Carell és a Pepsi

Jeff Bridges & Sarah Jessica Parker és a Stella Artois

John Krasinski és a Google

Harrison Ford és az Amazon

Christina Applegate és az M&M'S

Jason Bateman és a Hyundai

Sarah Michelle Gellar és az Olay

Luke Wilson és a Colgate

Charlie Sheen és a Planters

Filmes verdák és a Walmart

+1: Ridley Scott bemutatja: Turkish Airlines

+2: Peter Berg bemutatja: NFL

Melyik volt a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.