Hirdetés

Szavazz 2021/2022 legjobb filmjeire, sorozataira! (Lezárva)

|

Az Oscar-gála előtt megtartjuk a házi díjátadónkat, amelynek keretében veletek és szerkesztőinkkel is megszavaztatjuk az elmúlt év legkiválóbb alkotásait és alkotóit.

Hirdetés

Mielőtt az Akadémia megrendezné a "végtelenül izgalmas" Oscar-összejövetelét, még megtartjuk saját, hagyománnyá vált díjátadónkat, amely eddig Golden Shepherd néven futott, de úgy éreztük, hogy szükség van a vérfrissítésre, így mostantól - az Oscar és a Puliwood nevek olvasztótégelyéből előrántva - Uszkár-gála lesz. Ennek keretében az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is két elismerést osztunk ki: egyet a szerkesztők által megszavazva (ez a végtelenül rangos Uszkár-díj), egyet pedig a ti voksaitok alapján (ez pedig a még rangosabb közönségdíj). 

Hirdetés

Tavaly csökkentettük a kategóriák számát, amihez most is tartjuk magunkat, azaz 16 kategóriában keressük a legjobbakat. Mivel a forgalmazók is előszeretettel időzítik a díjesélyes filmek premierjeit az Oscar-környékére, ezért úgy döntöttünk, hogy egyik gálától a másikig megjelenő alkotásokat vonultatjuk fel. Ennek értelmében azokat a filmeket és sorozatokat vettük figyelembe, amik 2021 áprilisa és 2022 márciusának vége között voltak megtekinthetőek vagy a magyar mozikban, vagy streamingen, vagy VOD-on, vagy bárhogy. Értelemszerűen a felhozatalban nem minden egyes mű kapott helyet, hanem azok, amiket szerkesztőink előválogattak, ezt bizonyára megértitek. 

Március 24, azaz csütörtök délig adhatjátok le a voksokat ERRE A LINKRE KATTINTVA, másnap pedig kihirdetjük az eredményeket.

FONTOS, hogy a szavazáshoz való részvételhez mindenképpen be kell jelentkeznetek a Gmail-fiókotokba, mert a rendszer így képes meggátolni, hogy valaki egynél többször támogassa a kedvenceit. Mi nem kapunk és nem is tárolunk adatokat, csak a voksok számát tartjuk nyilván.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.