Hirdetés

Szavazz: melyik készülő Star Wars filmet vagy sorozatot várod a leginkább?

|

A Star Wars Celebration során számos projektet bejelentett a Disney és a Lucasfilm, lesz mit nézniük a rajongóknak a következő években. Már csak az a kérdés, hogy melyik lesz a legnépszerűbb.

Hirdetés

A napokban startolt el a londoni Star Wars Celebration, amelynek első napján meg is ejtették a rendezvény legfontosabb előadását, a Lucasfilm paneljét. Ennek során a vállalat szót ejtett a már bejelentett sorozatokról, mint az Ahsoka spin-off, a Köztársaság Fénykorában játszódó The Acolyte, a Jude Law szereplésével érkező Skeleton Crew valamint az Andor második évada.

Emellett viszont bejelentett három vadonatúj filmet is, amivel már régóta tartozott a rajongóknak, hiszen a 2019-es, igencsak felemásan sikerült Skywalker kora volt az utolsó mozifilm, ezen pedig mielőbb javítani kellene. A Disney/Lucasfilm ezt úgy próbálja meg orvosolni, hogy három különböző időszakba repít el minket három különféle rendező irányításával. 

Hirdetés

Egyrészt James Mangold (Logan - Farkas, Az aszfalt királyai) rendezésében az első jedi születéséről mesélnek majd nekünk a The Old Republic éra előtt játszódó korszakban (Dawn of the Jedi). Másrészt a Star Wars sorozatok Kevin Feige-jének tartott Dave Filoni is saját projektet kapott, ez a hatodik és hetedik rész közötti időszakba ékelődik be, lényegében egy hatalmas finálé lesz ez A Mandalóri sorozatnak és mellékszálainak, ebben fognak összeérni a szériák.

Harmadrészt akármennyi savat is kapott a legutóbbi trilógia, nem hagyják veszni Reyék (Daisy Ridley) történetszálát sem, és Sharmeen Obaid-Chinoy (M. Marvel) rendezésében ellátogathatunk majd a New Jedi Order nevű korszakba, 15 évvel a Skywalker kora után, amikor Rey megpróbálja mesterként felépíteni az új Jedi Rendet. Íme a Star Wars Celebration összes bejelentése

Emellett az is kiderült Kathleen Kennedy interjúiból, hogy Kevin Feige Star Wars projektje nem is létezett, Taika Waititi dolgozik a sajátjának a forgatókönyvén, Rian Johnsonnal pedig bár szeretnének együttműködni, azonban jelenleg nagyon elfoglalt, így még az ő projektje is várat magára. Shawn Levy (Free Guy) és Damon Lindelof (Lost) koncepciójáról viszont semmit sem tudni. Ami pedig Patty Jenkins Rogue Squadronját illeti, talán megvalósulhat egyszer, nem feltétlenül filmként, és a Lando Calrissian spin-off sincs veszve, legalábbis még nem kaszálták. Ezek közül azonban egyiket sem tettük bele az alábbi szavazásba, hiszen alig rendelkeznek bárminemű konkrétummal. 

Most, hogy tisztázva lett minden, amit bejelentettek vagy pletykáltak a közelmúltban, térjünk rá a kérdésre: ti a készülő sorozatok és filmek közül melyiket várjátok a legjobban? 

Egyébként a felsoroltak közül a Star Wars: Látomások 2. évada érkezik meg a leghamarabb, ezt már május 4-én nézhetitek majd a Disney+-on keresztül, de várhatóan ugyanekkor kerül fel a Star Wars: Young Jedi Adventures is, amely elsősorban a gyerkőcöket célozza meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.