Hirdetés

Szavazz: mi a véleményed a Will Smith-Chris Rock esetről?

|

Szerintetek jogos volt Will Smith reakciója vagy Chris Rock poénkodását stílusosabban kellett volna kezelni?

Hirdetés

Lezajlott a 94. Oscar-gála, de nem botránytól mentesen. Szerencsére ezúttal nem az történt, hogy rossz győztest hirdettek ki, sőt még magyar sikernek is örülhettünk (a Dűne kapcsán Sipos Zsuzsanna díszlettervezőt díjazták), azonban volt egy nagyon kellemetlen közjáték. Az ismert színész és humorista, Chris Rock a legjobb dokumentumfilmnek járó elismerést konferálta fel, miközben igyekezett poénkodni a jelenlévőkkel,  azonban Will Smith-hez és feleségéhez érve rosszul mérte fel, hogy mit engedhet meg és mit nem nyilvánosan. Jada Pinkett Smith kopaszságára (ami nem divatból, hanem egy betegség miatt van így) egy G.I. Jane 2-es humorbombával reagált. 

Hirdetés

Will Smith először mosolygott ezen, de aztán látta, hogy a feleségének hogyan esett ez a beszólás, aminek hatására felpattant, odasétált a színpadon álló Chris Rockhoz és lekevert neki egy pofont. Ezt követően otthagyta kollégáját, ám még a helyén káromkodott egy sort, amit az amerikai közvetítést nézők csupán a szájáról olvashattak le, viszont nem mindenhol vették le a hangot, így keringenek olyan felvételek az interneten, ahol tisztán lehet érteni, mit kiabál Smith. Az eset nagyon megosztotta a nézőket, főleg annak fényében, hogy nem sokkal később kiderült, Will Smith nyerte a legjobb férfi főszereplő díját, és köszönőbeszédében védelmezőként hivatkozott magára és a szeretetre utalt, egyúttal pedig elnézést kért az Akadémiától, valamint a jelöltektől, de Chris Rocktól nem. 

Azóta minden erről szóló hír és cikk alatt, minden fórumon arról megy a parázsvita, hogy mennyire volt jogos Will Smith-nek erőszakkal reagálni az ízléstelen viccelődésre, és hogy Chris Rocknak volt-e annyira otromba a poénkodása, hogy az átlépjen egy határt. Éppen ezért kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, szerintetek hogyan kellett volna rendezni ezt a helyzetet?

Az esetnek valószínűleg nem lesz következménye, így Will Smith-től aligha veszik el a frissen megkapott szobrát és Chris Rock továbbra is fog műsort vezetni, ugyanakkor érdemes rajta elgondolkodni, hogy milyen üzenetet közvetít az, ha valakit egy rossz vicc miatt több millió ember előtt pofozol fel, majd átveszel egy díjat és mindenki megtapsol, miközben a szeretet igéjét hirdeted. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.