Hirdetés

Szavazz: szerinted szükség van a klasszikus tévésorozatok rebootolására?

|

Örülnétek neki, ha más közegbe helyezve vagy más főszereplővel feltámasztanának olyan kultikus szériákat, mint a Columbo, a Sliders, a Csillagkapu vagy éppen a Hazudj, ha tudsz?

Hirdetés

Társoldalunkon, a GameStaron megjelent cikkemben arra igyekeztem keresni választ, hogy a nosztalgiát egyre jobban kiaknázó Hollywood producerei milyen ikonikus sorozatokra nyúlhatnak hozzá legközelebb, és ha már egyébként is így tesznek, akkor milyennek kellene lennie a rebootnak.

A listán helyet kaptak olyan évtizedes klasszikusok, mint a Peter Falk által legendássá tett Columbo, a filmként már újragondolt A szupercsapat vagy a Bruce Willis karrierjét elindító A simlis és a szende, valamint olyan nem túl régi produkciók is, mint a Bosszúállókat beelőző Hősök és a Tim Roth zseniális főszereplésével készült Hazudj, ha tudsz, amikben lenne még potenciál. 

Hirdetés

Megkíséreltem mindegyik címnél megvizsgálni, hogy miben tudna többet nyújtani egy modern reboot az eredetinél, azt pedig, hogy az egyes sorozatoknál mire jutottam, már videós formában is fogyaszthatjátok, az alábbi szavazáshoz pedig érdemes elolvasni vagy megnézni: 

Ha túlvagytok a cikken/videón, és felfedeztétek, hogy mi az a tíz tévésorozat, amit érdemes lenne rebootolni (valamint azt is, hogy miért), akkor örülnék neki, ha egy szavazattal elárulnátok a véleményeteket a klasszikusok ilyetén feltámasztásáról: 

Azért pedig még hálásabb lennék, ha kommentben kifejtenétek a meglátásaitokat a témával vagy a videóval kapcsolatban, illetve sorolnátok még fel rebotolásra érdemes tévésorozatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.