Hirdetés

Tematikus sorozatot indítunk: Spencer & Hill

|

Hirdetés

Az a kérdés, hogy ki az a Bud Spencer és ki az a Terence Hill kétlem, hogy ténylegesen választ igényel. Ismeritek őket, hogyne ismernétek. Valószínűleg szeretitek is, hiszen a magyar nép az egyik legnagyobb Spencer & Hill rajongó nemzet, ezt kár lenne vitatni. Mindezt figyelembe véve úgy gondoltuk, hogy új sorozatot indítunk. Hosszútávra tervezünk, így reménykedünk abban, hogy velünk tartotok és érdeklődve követitek figyelemmel az első résztől az utolsóig, melynek első szezonjában megismertetjük veletek közelebbről a Spencer-Hill páros összes filmjét. Azokra koncentrálunk, amelyekben mindketten felbukkannak, úgyhogy Banános Joe, Piedone ezúttal elmarad, viszont a közös klasszikusokon mind átmegyünk. Hogy mi ennek a célja? Hogy fórumot nyújtsunk Nektek arra, hogy kibeszéljétek ezeket a filmeket. Hogy apropót szolgáltassunk az újranézésükre. És végül, de nem utolsó sorban az, hogy kicsit más, kritikusabb megközelítésből is átvegyük ezeket az alkotásokat. Mivel a soron következő film címét mindig tudatom veletek, lehetőségetek lesz előre felkészülni: újranézni, vagy életetekben először megnézni az adott filmet és hozzászólni a témához, megosztani velünk a nézeteiteket, hogy mi tetszett és mi nem tetszett a filmekben, stb.

slider-das-krokodil-und-sein-nilpferd-spencer-hill-de
A tematizálás hétvégén kezdődik, a szombati nap folyamán már olvashatjátok is az első cikket. Onnantól kezdve heti rendszerességgel (mindig szombatonként) jelentkezünk az újabb Spencer-Hill filmmel, kronológiai sorrendben. Jelige: hagymásbab
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.