Hirdetés

Terápia – Kezdődik a 2. évad

|

Hamarosan ismét helyet foglalhatunk Dargay András kanapéján, hogy feltárjuk legféltettebb, legbelsőbb titkainkat. Ehhez mérten pedig az HBO nem félt emelni a téteket.

Hirdetés

Talán bátran kijelenthető, hogy a magyar közönség nem olyan előítéletes már a honi sorozatokkal, mint a filmekkel szemben, de prekoncepciói ettől függetlenül továbbra is igencsak erősek. Éppen ezért sokakat elriaszthat az HBO sorozatának, a Terápiának már csak az alapfelállása is, miszerint fél órán keresztül két (egyes esetekben három) ember beszélget. A sorozat abszolút sikere azonban pont ebben az egyszerűségében rejlik, és ehhez éppúgy tartja magát a most induló második évad, mint amennyire el is tér tőle.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.