Hirdetés

The Player panel - Olyan akció lesz, amit tévében még nem láttunk

|

Hirdetés

Az NBC új akció-thriller sorozata, a The Player is kint volt a Comic-Conon, ahol először levetítették a pilotot, majd meséltek egy kicsit a sorozatról és válaszoltak pár kérdésre. A sorozatban Philip Winchester (Kane) egy badass ex-FBI-os elemzőt alakít, aki Las Vegasban irányítja magánbiztonsági cégét. Mikor egyik szerettét megölik, belecsöppen a titkos és magas tétekkel operáló szerencsejátékok világába, amit egy "The House" nevezetű szervezet irányít. Képesek előre megjósolni a bűntényeket, a játékosok pedig arra fogadhatnak, hogy vajon Kane-nek sikerül-e megakadályozni az eseményeket. Wesley Snipes játssza a rejtélyes Mr. Johnsont, a The House irányítójaként komoly hatalommal rendelkezik, köszönhetően a technológiai felszereltségének, információinak és kapcsolatainak, amit a befolyásos támogatóitól szerez. A pilot alapvetően igen szolidra sikerült, bár akcióból nem volt hiány. Winchester még mindig remek ebben a szerepben, viszont nem is kérdéses, hogy a legnagyobb badass Snipes volt. Akkor nézzük is a fontosabb mozzanatokat az előadásról:

  • John Rogers (a sorozat írója) úgy utalt magára, mint egy "pulp writer" (olyan író, aki intenzíven használja a kreativítását és fikciót a műveiben). Olyan sorozatot akart írni, ami kitűnik a mai tévés világból, a The Player-nek minden héten egy új sorozatnak kell tűnnie. Az X-aktákat hozta fel példának, mert az képes volt minden héten meglepni a nézőit.
  • Rogers azt is megígérte, hogy a pilotban bemutatott világban a későbbiekben komolyan el fognak mélyülni.
  • Snipes és Winchester kiemelte, hogy az írás stílusa vonzotta őket a projekthez. Snipes odaáig ment el, hogy kijelentette, abban az évben ez volt a legjobb akció-orientált forgatókönyv, sorozatos és filmes szempontból is azok közül, amiket olvasott.
  • Rogers nagy Válaszcsapás rajongó, ezért Winchester interjúztatásakor kicsit előjött ez az oldala.
  • Snipes úgy írta le rejtélyes karakterét, Mr. Johnsont, akit el tudsz képzelni, hogy Terrence Stamp (Star Wars, Wanted, Elektra) alakítja.
  • Mr. Johnson egy morálisan kétes ember, aki a hatalommal való küszködéssel fedi ezt el. Rogers szerint a nézők nem fogják tudni eldönteni, hogy ő most jó vagy rossz fiú.
  • A színészek elárulták, hogy annyi kaszkadőrködést vállaltak, amennyi megengedett volt nekik, és rengeteget edzettek, hogy formában maradjanak.
  • Rogers azt is megígérte, hogy az akció mellett sok erős karakterekhez köthető elemek is lesznek. Valamint fordulatok a történetvezetésben, illetve olyan kaszkadőrmutatványok, amiket a tévében még nem láttunk.
  • Amikor Rogerst arról a jelenetről kérdezték, amikor Winchester egy szál alsóban rohan végig egy zsúfolt vegasi utcán, ezt válaszolta: "A legtöbb csatorna arra koncentrál, hogy a kiaknázza a női szépséget. Én szerettem volna valamit adni a nőknek is." (Itt hatalmas őrjöngés tört ki.)
  • A The Player érdekesen Los Angelest választotta forgatási helyszínnek, miközben a külső jeleneteket Las Vegasban veszik fel. Ez egy szükséges megoldás, mert kell a helyi infrastruktúra és a professzionális kaszkadőrök.
  • Az első évadban a központi téma a hatalom lesz. Éppen ki birtokolja, ki használja, ki a felelős érte és ki nem. Rengeteg morális kérdés fog felvetődni, hogy vajon amit a The House csinál, az mennyire helyes.
  • A nagy összesküvés is a The House körül fog forogni. Mikor alapították és miért, hogy sikerült összehozni?
  • Kane morálisan megkérdőjelezhető múlttal rendelkezik, de Rogers alapvetően egy jó embernek írja le egy rossz rendszerben.
  • Cassandrának megvannak a saját céljai, de egyelőre nem világos, hogy Mr. Johnson mennyire van ezzel tisztában.
Amerikai premier szeptember 24. az NBC-n.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.