Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Chris Pine-ról

|

Sokoldalú, sármos és olykor szemtelenül pimasz a 40. születésnapját ünneplő színész.

Hirdetés

A szélesebb közönség ugyan csak a 2009-es Star Trekben ismerte meg a nevét, pedig Chris Pine ekkor már régóta azon fáradozott, hogy végre meglelje helyét a szórakoztatóipar útveszőjében. Az azóta eltelt több mint egy évtizedben, szinte minden tekintetben igazi mozisztárrá cseperedett színész ma tölti be 40. életévét, de az avatatlan szemek számára, még így csak jó, ha maximum 30-nak néz ki.  

Modell

A filmezés mellett találkozhattunk vele az Armani parfümreklámjában. 2014-ben lett a márka arca, és népszerűsítette az Armani Code és Code Colonia illatokat. Maga Mr. Armani figyelt fel Pine-ra és lépett kapcsolatba a színész ügynökével.

Kiváló énekes

Chris Pine 2016-ban együtt énekelt Barbra Streisanddal az énekesnő Duets című albumán. Streisand úgy írta le Pine-t, mint "az egyik legszexibb férfit Hollywoodban". Pine kezdetben nagyon megijedt, mert azt hitte, az egész albumon közreműködik majd, de megkönnyebbült, miután kiderült, csak egy dalról van szó. Az I'll Be Seeing You című dalt adták elő közösen, az albumon pedig olyan színészek énekelnek még, mint Melissa McCarthy, Hugh Jackman, Patrick Wilson, Jamie Foxx, Anne Hathaway és Daisy Ridley.

Zsáner

Sokszor találkozhatunk olyan emberrel, aki csak azért kedvel egy filmet vagy egy zenekart, mert merész vagy különc. Pine pont nem ilyen ember, ódzkodik az olyan filmektől, amelyekről úgy érzi, a rendező szándékosan és erőltetetten próbál provokatív lenni, szóval ne is várjuk, hogy ilyen filmekben lássuk.

Összkép

Bár minden rendezőnek megvan a saját elképzelése a filmjéről, néhányan nagyobb szabadságot adnak a stábnak, és hagyják, hogy a színészek is bekapcsolódjanak a kreatív munkába. Pine az ilyen típusú rendezőkkel szeret dolgozni, szereti, ha hagyják, hogy maga fedezze fel a karakterét, és hogy a kamera mindkét oldalán jelen legyen.

Második esély

Először el sem akarta fogadni Kirk kapitány szerepét. Nem is érdekelte, mikor eljutott hozzá a meghallgatás időpontjának dátuma, mivel úgy érezte, nem igazán tudna azonosulni a kapitánnyal. Ugyanekkor felajánlottak neki egy szerepet a White Jazz című adaptációban, ami James Ellroy L.A. Confidential könyvsorozatának negyedik darabja. Egy héten át gondolkodott, mire a testvére átsegítette a holtponton. Azt kérdezte Christől, melyik szerepet tekinti nagyobb kihívásnak. Az ügynöke mindenáron be akarta juttatni a Star Trek-filmbe, és kihasználta, hogy Pine egyik motivációja az volt, hogy J. J. Abramsszel forgathat. Ezért az ügynök Abrams feleségéhez, Katie-hez fordult, aki elmesélte Pine rajongását férjének, így a színészt újra behívták a meghallgatásra.

Akkor Abrams elismerte, Pine volt az a színész, akit mindvégig kerestek. Pine az esendőséget szerette legjobban Kirk kapitányban. Élvezte, hogy a karakter néha bohókás, néha mindentudó, és hogy az elbűvölő és a kiállhatatlan között kellett lavíroznia. Azt mondta, mikor Kirk kapitány székében ült, és tudta, hogy a CGI fogja igazán életre kelteni a felvételeket, olyan volt, mint "egy trip valami nagyon jó cucctól".

Fétis

Mindenkinek van valami, ami megigézi. Egy gyönyörű naplemente? Egy csodás autó? Pine szeret elidőzni "egy szép pár magassarkút viselő elragadó hölgy" látványán. De lehet, hogy a cipő igazából mellékes.

Fontos az agy karbantartása

A színész ezekkel a jelzőkkel illette magát: pimasz és megfontolt. Komolyan veszi a dolgokat, és többször átgondolja, mit tesz vagy mond. Életének fontos része a terápia, ami szerinte legalább annyira lényeges, mint a testedzés. Hiszi, hogy ha nem ragaszkodunk valamihez görcsösen, akkor megtalál, mivel volt ilyen helyzetben. Pályája elején folyamatosan meghallgatásokra járt, de sikertelenül, és már épp kész lett volna elhagyni Los Angelest, hogy New Yorkba költözzön egy barátjához, amikor megkapta első televíziós szerepét. Szerinte a túlzott sóvárgás kétségbeesetté és kevésbé kritikussá tesz önmagaddal szemben.

Követi az utat

Azzal, hogy színész lett, ő lett családja ötödik tagja a szakmában. Nővére, nagymamája, édesanyja és apja is szerzett tapasztalatot Hollywoodban, bár utóbb az egyetlen, aki rajta kívül ma is aktív.

Felhajtás

Megannyi híresség küszködik a lesifotósokkal, újságírókkal, rajongókkal, és a tőlük jövő megtisztelő, de állandó figyelemmel. Pine örül, hogy ismertségének mértéke nem akadályozza őt a magánéletében. Még vicces szituációba is került egy reptéren: a rajongók nem ismerték fel őt, de sikoltoztak, mikor Benedict Cumberbatch megérkezett mögötte. Ennek ellenére nem bánja, szerinte "nem olyan izgalmas (híresnek lenni), mint amilyennek tűnik".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.