Hirdetés

Tíz dolog, amit talán nem tudtál Margot Robbie-ról

|

Szörföl és vadászik, nem csoda, ha nemsokára kalóznak áll.

Hirdetés

Nők ezreinek példaképe, férfiak millióinak álma. Fiatal kora ellenére már hihetetlenül sikeres, ezt mindenki tudja, viszont az alábbi érdekességek között akadhat olyan, ami újdonság lehet a gyönyörű Margot Robbie-val kapcsolatban.

Hirdetés

Egy karrier kezdete és vége

Mikor Margot először találkozott Leonardo DiCaprióval, túl elfoglalt volt ahhoz, hogy azon merengjen, milyen híres színésszel van dolga.

"Egy meghallgatáson találkoztunk először. Túl ideges voltam a meghallgatás miatt ahhoz, hogy azon aggódjak, találkoztam Leóval és Martyval (Martin Scoresese)."

Ahogy említi, Margot szörnyen feszült volt A Wall Street farkasa meghallgatásán. Azt a jelenetet próbálták, amikor a film egy pontján Margot és Leo, vagyis filmbéli karaktereik összevesznek és felpofozzák egymást. Ahogy ez megtörtént, rátört a páni félelem.

"Azon gondolkodtam, épp most vágtam képen Leonardo DiCapriót. Le fognak tartóztatni, hiszen megtámadtam. Holtbiztos, hogy soha többé nem kapok munkát, száz százalék. Valószínűleg be is fognak perelni, mert biztos megmarad az ütés nyoma és más szerep után kell néznie."

Ekkor Marty és Leo nevetésben törtek ki. A rendező azt mondta: "Nagyszerű volt!". Leo kérte, üsse meg újra.

Később, mikor a filmet forgatták és a szexjelenetet próbálták, az idegessége megint elhatalmasodott rajta. Három feles tequilát küldött le reggel kilenckor a próba előtt, mielőtt ágyba bújt volna DiCaprióval.

Nem a ruha teszi az embert

Állítása szerint nem egy "lányos lány", ha a mindennapi öltözködésről van szó.

"Többnyire egyszerű nadrágot hordok pólóval és egy pár Converse cipővel. Ha megerőltetem magam, akkor is kevésbé nőies darabokat választok, inkább a laza ruhákat szeretem"

- mondta egy interjúban. A vörös szőnyegre előszeretettel választ Oscar de la Renta és Ellie Saab ruhákat, de a hétköznapi viseleteivel szívesen támogatja az ausztrál márkákat. Azt is elmondta, hiába a vörös szőnyeg és a fantasztikus ruha, az ilyen rendezvényekben az előkészületeket szereti leginkább. Az eseménynél magánál sokkal jobban élvezi, mikor gyönyörűen felöltözve, kisminkelve kilép az utcára, és az emberek megismerik és megállítják.

Sosem rest

Margot szeret sportolni, élvezi az aktív kikapcsolódást.

"Akkor vagyok a legboldogabb, mikor szörfölhetek, vaddisznóra vadászhatok vagy motorozhatok."

Nyolc évesen elment egy cirkusziskolába, és részt vett egy légtornász képzésen. Bár kisgyerek volt, a mai napig képes elvégezni bizonyos mozdulatokat. Nagy hasznát vehette Harley Quinn megformálása során!

A szendvicsek királynője

Mielőtt berobbant a színész szakmába, Margot a Subwayben dolgozott, és azt állítja, művészi szintre emelte a szendvicskészítést. Mindenkinek el kell kezdenie valahol. De ezek után mindenképp ki kell próbálnunk Sal tojásos szendvicsét a Ragadozó madarakból, ha a szendvicsek mestere mondja!

Mindenki segítségre szorul néha

A Pan Am egy igen népszerű vígjátéksorozat, amit csak "az égi Mad Manként" aposztrofálnak. Robbie alakította az egyik főszereplőt, egy stewardesst Christina Ricci oldalán. Mivel a sorozat a hatvanas években játszódik, a színésznőknek iszonyú szoros fűzőt kellett viselniük a forgatások alatt. Annyira feszesre kellett húzniuk, hogy Margot és Christina egymást öltöztették.

"Nem tudom, régen hogyan oldották meg ezt a nők. Nem értem, hogyan tudtak egyedül felöltözni"

- mondta Robbie.

Riválisok

Bizonyára sokan ábrándoztunk már arról, milyen lehet nagymenő sztárnak lenni, és eljátszani egy izgalmas szerepet valamelyik felkapott színész partnereként. De a vetélytársakkal mindig számolni kell, és Margot-t látva nem állnánk be a sorba a meghallgatásokon. Olyan tehetséges társait utasította maga mögé, mint Jessica Chastain és Emma Stone a Tarzan legendája szereplőválogatásán, utóbbival a Birdman kapcsán is megmérkőzött (bár kivételesen ott alulmaradt). Az A Wall Street farkasában lévő szerepét Blake Lively, Rosie Huntington-Whiteley, Teresa Palmer és Amber Heard elől happolta el. Az Öngyilkos osztag során már nem is volt meghallgatás, egyszerűen felajánlották neki a szerepet.

Igazi példakép

Mikor megkapta Jane szerepét a Tarzan legendájában, szigorú diétára akarták fogni, de határozottan kijelentette, hogy erre semmi esély. Ahogy fogalmazott, először forgatott Angliában, ezért végig akarja járni és inni az összes pubot.

Gyökerek

Kiváló színésznőhöz méltón általában könnyen el tudja fedni ausztrál akcentusát. Az egyetlen szó, amit nehezére esik kimondani, a 'home'. (Az ausztrál-angol [aussie] akcentusban az 'o' kevésbé kerek, inkább az 'ö" hangzóra hasonlít, vagy mintha az 'o' betű helyett az 'auwr' szócska állna.)

Nosztalgia

Elmondása szerint a hatvanas évek a kedvenc évtizede. Mindent imád benne, beleértve a nőmozgalmakat, a divatot (a szoros fűző ellenére), még a hajstílust is. Ezek szerint a Pan Am és a Volt egyszer egy… Hollywood igazi jutalomjáték lehetett neki!

Szingliként az élet

Ki gondolná, hogy épp Margot Robbie-nak voltak gondjai a párkapcsolatokkal! Pedig a színészet nem csak munka, igazi hivatás, ami erősen befolyásolja a magánéletet.

"Mindig magam vagyok. Úgy gondoltam, soha nem tartózkodok annyit egy helyen, hogy párom legyen."

Persze neki is vannak elképzelései álmai férfijáról, arról mesélt, szereti a lófarkat, a szakállat, még a tetoválást is. Ennek ellenére 2016 óta boldog házasságban él Tom Ackerley rendezőasszisztenssel, aki egyáltalán nem felel meg a leírásnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.