Hirdetés

Vicious – Sorozatismertető

|

A diszkfunkcionalitás gyönyörködtet, avagy amikor az Egy rém rendes család találkozik a Furcsa párral, mégpedig a ködös Albionban.

Hirdetés

A sitcom, avagy szituációs komédia tipikusan amerikai találmány, ami nem hiába a tengeren túlon tudott csak igazán befutni, emlékezzünk csak a nálunk anno nagysikerű, mai szemmel nézve elég humortalan Família Kft-re, hogy a rövid életű Tea és Citrom sorozatokat a két kereskedelmi csatornán meg se említsem. Sok szempontból egy színházi előadáshoz hasonlatos, a közönség képezi a negyedik falat, így olyan, mintha ők is ott ülnének a szereplőkkel egy helyiségben. Mégis maga a műfaj egyre látványosabb válságban szenved. Az Így jártam anyátokkal – amit már csak szerkezete miatt sem élő közönség előtt rögzítettek, társaival ellentétben – szép lassan az ígéretes koncepciójába bukott bele, ahogy látványosan túlnyújtották. A forradalom sem a Vicious-től jön el, de még is szórakoztatóbb, mint a műfaj jelenlegi képviselőinek a jó része.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.