Hirdetés

A Historium Kiadó novemberi rendezvényei

|

Korábban is hírt adtunk a Historium Kiadó által rendezett eseményekről, most nézzük, milyen programokat szerveztek novemberre.

Hirdetés

E hónapban nem kevesebb, mint két rendezvényre látogathatnak el a Historium Kiadó rajongói. Természetesen ezen eseményekre mindenkit szeretettel várnak, akik szeretik a kiváló könyveket, a történelmet, valamint a jó társaságot.

November 11.-én 13 órától a Győri Könyvszalonon mutatkozik be a Historium. Itt minden érdeklődőnek lehetősége lesz beszélgetésbe elegyednie a kiadó szerzőivel, akik dedikálják is műveiket.

 

November 23.-án a szlovákiai Dunaszerdahelyen, a Csemadok Ház nagytermében mutatja be Bíró Szabolcs kiadóvezető Non nobis, Domine című regényét. A Középkori est Bíró Szabolccsal elnevezésű rendezvény 18:00-kor kezdődik az említett helyszínen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.