Hirdetés

Előkészületben a könyv, amiből Jennifer Lawrence forgat filmet Budapesten!

|

Következő filmjében Jennifer Lawrence orosz kémnőnek áll - az alapul szolgáló regény pedig hamarosan magyar fordításban is megjelenik!

Hirdetés

Jennifer Lawrence Budapesten forgatja következő filmjét, a Vörös verebet, amelyben egy Dominyika Jegorova nevű KGB-tiszt szerepét ölti magára. A film Jason Matthews azonos című regényéből készült - és mivel a szerző egy nyugalmazott CIA-tiszt, valószínűleg elég hitelesen tudja ábrázolni olvasóinak a hírszerzés világát.

Hirdetés

A kötet 2013-ban elnyerte a rangos Edgar-díjat a legjobb elsőkönyves kategóriában. A nagy érdeklődésre való tekintettel a kémregények rajongóinak pedig nem kell megvárni a film premierjét, hogy megismerkedjenek a Vörös verébbel: február elején a kötet magyarul is megjelenik!

A könyv várható megjelenése: 2017. február 9.

A fülszöveg a következőt ígéri:

"A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról - ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hallgatókat -, és egyből Nathaniel Nash CIA-tisztre állítják rá. Ő a kapcsolattartója az amerikaiak egyik legértékesebb kémének, akit valaha sikerült beépíteniük az oroszok közé.

A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegődnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.