Hirdetés

A leggyakoribb helyesírási hibák

|

Írni mindenkinek kell, ám sokszor rendkívül szembeötlő hibákat ejtünk, így most tekintsük át, mi a különbség az egyelőre és az egyenlőre szavak között.

Hirdetés

Megvallom töredelmesen, hogy régen nem tartozott a kedvenc tantárgyaim közé a nyelvtan. Ennek valószínűleg az egyik oka az lehetett, hogy borzalmas helyesírásom miatt sokszor a kettesért kellett küzdenem. Ám azóta megbarátkoztam a könyvekkel és jó magam is írok, a blog mellett saját novelláim is vannak, így már a mindennapi életem részét képezi a helyesen írás.

A leggyakoribb hibám az egyelőre és egyenlőre szavak használatával volt, és amikor felvilágosítottak a helyes alkalmazásukról elszégyelltem magam, ugyanis egy rendkívül egyszerű szabályról van szó.

 

(Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.