Hirdetés

A legnépszerűbb Agatha Christie-regények

|

Az Európa könyvkiadó közönségszavazásából kiderült, hogy melyek is a legkelendőbb Agatha Christie-regények Magyarországon.

Hirdetés

 

 

Az első helyen a A Tíz kicsi néger zárt, megelőzve Az Ackroyd-gyilkosság, és a Gyilkosság az Orient expresszen című regényeket. A legkedveltebb novella pedig a Csokoládésdoboz lett a közönségszavazók szerint.

Agatha Christie a világ egyik legnépszerűbb szerzője, ugyanis könyveiben minden információt megad az olvasónak, hogy saját maga is kitalálhassa ki is volt a tettes. Agatha Christie könyveiben külön figyelt, hogy regényei időt állóak legyenek, ez az oka, hogy a hírneve a mai napig sem kopott meg. Továbbá ügyelt arra is, hogy könyveiben semmilyen aktuálpolitikai utalás ne legyen, így a legtöbb művéről lehetetlen megállapítani, hogy mikor született.

A kiadó még idén az írónő tiszteletére, a születésnapján, szeptember 15-én egy beszélgetést tart majd, melyre a kötetek fordítói lesznek meghívva.

Július 28-án két kötet jelenik meg az Európa kiadó gondozásában:

 

A gyilkosság a golfpályán című regényről egy rövid előzetest már Itt a blogon is olvashattatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.