Hirdetés

A Múzeumok Éjszakája, az Irodalom Éjszakája is

|

Az év leghosszabb napján, a június 24.-én rendezett Múzeumok Éjszakáján irodalmi rendezvények is várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Az egyik ilyen rendezvény a Balassi Intézetben megrendezésre kerülő úgynevezett ritmikus versgimnasztika. A furcsa elnevezés egy zenés esti improvizációt takar, ahol megjelenik a versmegzenésítéseiről híres Misztrál együttes, valamint Kiss Judit Ágnes, Tóth Krisztina és Lackfi János, akik felolvasással készülnek az eseményre.

A Magyar Nemzeti Múzeum a Szabó Ervin könyvtárral karöltve rendez az olvasás szerelmeseinek akciós könyvvásárt. A vásár egész éjszaka tart. A Nemzeti Múzeum épületén kívül a Magyar Írószövetség Bajza utcai épületében is.

A fentebb említett helyszíneken kívül érdemel ellátogatni a Petőfi Irodalmi Múzeumba, az ELTE Egyetemi könyvtárába, valamint az Országos Széchényi Könyvtárba is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.