Hirdetés

A szürke ötven árnyalata a vendéglátóiparra is hatással van

|

E. L. James: A szürke ötven árnyalata című könyve hatalmas siker – az erősen erotikus témájú regény pedig egyre nagyobb hatással van más iparágakra is...

Hirdetés

 A Portland-ben található Heathman Hotel sem tudott szó  nélkül elmenni E. L. James hihetetlen sikerű erotikus regénye, A szürke ötven árnyalata mellett. A hotel a könyv hangulatát alapul véve új szolgáltatásokkal bővült, hogy a vendégek olyan forró éjszakákat tölthessenek el, mint a kötet főszereplői. A hotel ezt számos kis csomaggal igyekszik elérni, melyeket igénybe vehetnek az ott megszálló párok.

Chris Erickson, a Heathman Hotel vezérigazgatója elmondta: a vendégek például kérhetnek olyan fehérbort, melyet a regényben Christian és Anastasia fogyasztott randevúik alatt, az üveg nyakán pedig egy szép szürke nyakkendőt is szervíroznak. A könyvben Christian Grey nem feltétlenül rendeltetésszerűen használta a nyakkendőt, így a vendégek is fantáziájuk szerint élhetnek a ruhadarab lehetőségeivel.

A hotel a merészebbek számára is nyújt szolgáltatásokat: azoknak, akik barátaikkal közösen szeretnének új, erotikus tapasztalatokat szerezni, a „Charlie Tango” névre keresztelt csomagot ajánlják. A „Charlie Tango” magában foglal egy helikopteres utazást és egy hat főre szóló ebédmeghívást is a hotel éttermében. A szürke ötven árnyalata-mánia a Heathman bárját is utolérte: rendelhető a „Fifty Shades of Gin” fantázianevet viselő koktél.

 

 

Forrás: shortlist.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.