Hirdetés

Adj egy könyvet karácsonyra a rászorulóknak

|

Régi, feleslegessé vált könyveket vár a Mátrix Közhasznú Alapítvány, akik az idei gyűjtésükkel a rászoruló gyerekeket segítené.

Hirdetés

Az alapítvány minden évben szervez gyűjtést. Az Adj egy könyvet karácsonyra elnevezésű megmozdulás nem új keletű, már három éve is nagy sikert aratott. Akkor az ország minden tájáról érkeztek könyvek, sőt még egy könyvkiadó is csatlakozott az ajándékozáshoz. Az alapítvány szeretné ha idén is hasonló sikere lenne a gyűjtés, ha a te polcaidon is régi, feleslegessé vált mesekönyvek porosodnak, segítsd vele a rászorulókat és küld el az alapítvány számára. A könyvek mellett régi CD lemezeket, plüssállatokat, társasjátékokat, építő kockákat, kisautókat is várnak.

 

Az alapítvány gyűjtőhelyére 2010. november 1. és december 15. között juttathatod el az adományokat. Személyesen minden hétköznap délelőtt 9-11 óra, szombaton 17-19 óra között leadható az ajándéknak szánt szeretetcsomag, vagy az alapítvány címre (6720 Szeged, Roosevelt tér 5.) postán várják a felajánlásokat. Aki teheti, az a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány hivatalos számlaszámára (OTP.: 11735005-20510350) anyagi támogatást is befizethet, amelyből a közhasznú program még több rászorulót tud támogatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.