Hirdetés

Adomány egy amerikai börtönkönyvtárnak

|

Az ALA nevű egyesület könyveket adományozott az Alachua megyei könyvtár fiókjának.

Hirdetés

A börtön kívülről monolitnak tűnik. A benne lévő könyvtár sok lehetőséget rejt magában. Bár a napi rutinban semmi különös nincs, a fogva tartottak a könnyű kikapcsolódáson túl hozzájutnak azokhoz az ismeretszerzési és tanulási forrásokhoz, könyvekhez, programokhoz és mentorhoz, melyek a falakon kívüli világba illeszkedést segítik majd, vagy éppen ahhoz, hogy mit adjon majd át gyerekének. A látogató lojálissá válik a könyvtárhoz, sőt autodidakta könyvtárosok is kikerülnek közülük (pl.: Stephen King A remény rabjai c. regénye)
Az Alachua Megyei Könyvtár által fenntartott fiók börtönkönyvtár kapta az ALA (könyvtáros egyesület) Nagy Történetek Klubjának könyvadományát. A klubot Oprah Winfrey tévébemondó Angel Network-je támogatja. Az 5000 kötetes börtönkönyvtár kimondottan kedvelt használóik számára. Az adománykönyvek a fiatal felnőttek érdeklődését szolgálják a börtönkönyvtárban.

 

Forrás: kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.