Hirdetés

Ajánló - Aranyosi Ervin: 1 kép 1 vers

|

A népszerű költő legutóbb megjelent kötetéről saját maga oszt meg néhány gondolatot.

Hirdetés

 

Korábban megjelent (Megsúgott titkaim című) kötetem verseinél az egyes versekhez saját illusztrációt, saját festményt készítettem, ugyanakkor a Facebookon a barátaim, ismerőseim által kitett, vagy megosztott képek rendszeresen csiklandozták költői vénámat és versekre ihlettek. Ezért tavaly augusztusban elhatároztam, hogy indítok a Facebookon egy ilyen oldalt.

Azóta eltelt több mint egy év és közel ezer 8-10 soros versike született, ami azt eredményezte, hogy az oldal mára már 21.500 kedvelővel büszkélkedhet és a naponta elkészült 3-5 db többnyire nyolcsoros versike el tud jutni 4.000-20.000 emberhez, témájától és az olvasók érdeklődési körétől függően.

A versek állatokról, gyerekekről, emberi érzésekről, mosolyról, nevetésről, szeretetről és egymás segítéséről szólnak. Olvasóim szerint verseim értelmes olvasnivalók gyermekek számára is, sok tanulsággal, de szinte bármilyen korosztály számára kedvesek lehetnek. Olvasóim reggelente már várják, hogy valami kedvességgel, vidámsággal induljon a reggelük, amiről én igyekszem gondoskodni.

A verses kötetek is olvasóim unszolására kerültek kiadásra. Az 1 kép 1 vers sorozat első két kötete jelent meg eddig és úgy néz ki a sorozat többi tagja is hamarosan nyomdába kerülhet. Versben folyamatos utánpótlásra van mód, mert naponta friss versek gondolatok kerülnek a Facebook oldalamra is: https://www.facebook.com/1kep1vers

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.