Hirdetés

Ajánló - Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim

|

A szerző maga keresett fel minket és kért arra, hogy mutassuk be kötetét. Néhány mondatos bemutatkozása alább olvasható.

Hirdetés

Jó magam Budapesten születtem, de 30 éve Dunakeszin élek. Foglalkozásom alapján életviteli tanácsadó, szellemgyógyász, új medicina konzulens vagyok. Szabadidőmben a versírás és az illusztrálás mellett Hahota jóga klubot vezetek. Verseimmel, munkámmal olvasóim, embertársaim életét szeretném szebbíteni. Verseim a szeretetről, a világról, mosolyról, nevetésről, és magáról az életről szólnak.
Fontosnak érzem az egyszerűséget és a közvetlenséget, az olvasóimmal történő spirituális -lélektől-lélekig vezető - kapcsolat teremtést.
Legismertebb verseim az "Érints meg", a "Földmeditáció", a "Legszebb szív" és "Az aradi vértanúk emlékére", "Szavakkal szeretni" címűek .
Nagy örömömre szolgál, hogy egyre több iskolában adják elő gyerekek a verseimet, határon innen és túl. A kötetben szereplő képek saját elektronikus festményeim.

A kötet magánkiadásban jelent meg, közvetlenül a szerzőtől lehet megrendelni az alábbi linkre kattintva.
Hamarosan jelentkezünk a kötet részletes elemzésével is.

Köszönjük Aranyosi Ervinnek a megkeresést!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.