Hirdetés

Ajánló – Rupáner-Gallé Margó: Malom a tóparton

|

A Márai-kastély lányai közül most Izadórát találja meg a szerelem Rupáner-Gallé Margó harmadik könyvében.

Hirdetés

 

A Lányok a kastélyból és a Nászajándék Salzburgból után a Malom a tóparton című résszel folytatódik Rupáner-Gallé Margó kisregény-sorozata. A Márai-kastély lányai közül ezúttal Izadóra keveredik romantikus kalandokba, melyek alaposan felforgatják az addig jégkirálynőnek tartott fiatal nő életét.

A történet elején Izadórát felkeresi egy rég nem látott, gyermekkori barátnője, Vikor Anna, méghozzá egy kisbabával és egy frissen vásárolt, romos malom felújítási terveivel. A hűvös kedélyű Izadórát szokatlan módon azonnal felkavarja a régi barátnő szörnyű élete, ami elől hozzá menekült, és a kemény munka előtt álló malom is elvarázsolja. Izadóra életébe azonban Annával annak bátyja, Dávid is visszatér, aki iránt a lány hosszú évek óta gyengéd érzéseket táplál.

A Malom a tóparton nem lóg ki a szerző eddigi műveinek a sorából: ugyanolyan, könnyed, rövid, romantikus olvasmány, mint az első két rész. Mégis, egy kicsit más: ezúttal nincs olyan egyértelmű és felhőtlen happy end. A szerző előző két művével arról győzte meg az olvasókat, hogy történeteiben a viszontagságok után szereti felhőtlen boldogsággal megajándékozni szereplőit. Ebben a részben ez egy kicsit másképp alakul, de a rajongóknak nem kell semmitől tartaniuk: az írónő továbbra is a tőle megszokott stílusban alkot.

 Olyan hölgyeknek ajánlom ezt a könyvet, akik egy könnyed, romantikus és gyorsan olvasható történetre vágynak. Mérete és témája miatt is ideális utazáshoz, kirándulásokhoz – akárcsak az előző két rész.

 

Az előző két részről itt írtunk bővebben:

Lányok a kastélyból

Nászajándék Salzburgból

 

A könyvért köszönet az Aba Könyvkiadónak!

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.