Hirdetés

Ajánló – Rupáner-Gallé Margó: Nászajándék Salzburgból

|

Rupáner-Gallé Margó folytatta a Márai-kastélyban lakó lányok életét: a második részben Dáliát találja el Ámor nyila.

Hirdetés

 

A Nászajándék Salzburgból a szerző első könyvének, a Lányok a kastélyból című kisregénynek a folytatása. A sorozat második részében ezúttal nem Arlene, hanem vörös hajú mostohanővére, Dália a főszereplő, akire romantikus kalandok sorai várnak.

 Dália Arlene és Leon esküvőjére készül: egy különleges nászajándékkal akarja meglepni mostohahúgát. Egy nem várt fordulatnak köszönhetően az ajándékkeresés egészen furcsa fordulatot vesz, és Arlene gyermekkorának sosem sejtett titkai lelepleződnek. Miközben Dália azon igyekszik, hogy ezeknek a tikoknak a végére járjon, egyre közelebb kerül Pataki Gáborhoz, a kislányát egyedül nevelő, fiatal özvegy férfihoz. Dália és Gábor a kislánnyal, Emmával a balatonfüredi Anna-bálon, a tihanyi apátságban és alpesi falvakban utazgatva kutakodnak, és próbálnak rájönni, mit is éreznek egymás iránt.

 A Nászajándék Salzburgból sokban hasonlít az első részhez: a stílusa, hangulata megmaradt, és a sok-sok romantika ezúttal sem maradhatott el. A rövid, könnyű olvasmány a szerelmi történetek kedvelőinek szerezhet egy kis kellemes időtöltést – teljes mértékben megfelel arra, hogy egy nyaraláson, kiránduláson, vagy csak egy szabadban eltöltött délutánon olvasgassuk.

 A történet sok ponton kapcsolódik az első részhez, de annak ismerete nélkül is érthető, élvezhető. Főleg olyan hölgyolvasóknak ajánlanám, akik kifejezetten rajonganak az igazi „lányos”, romantikus, gyorsan olvasható könyvekért.

 

Az első részről ITT írtunk bővebben.

 

A könyvért köszönet az Aba Könyvkiadónak!

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.