Hirdetés

Ajánló – Sorsok és évszázadok

|

Tucatnyi magyar szerző novelláját olvashatjuk a Történelmi-regényírók Társasága által kiadott, ingyenes e-könyvben, a Sorsok és évszázadok című antológiában.

Hirdetés

 

A Történelmi-regényírók Társasága igazi karácsonyi ajándékkal kedveskedett a magyar könyvmolyoknak: Sorsok és évszázadok címmel ingyenes e-könyvet tett elérhetővé honlapján. A kiadvány történelmi novellákat tartalmaz ismert és kevésbé ismert szerzők tollából, változatos korokat és történeteket felvonultatva.

Nehéz egy ilyen sokszínű könyvről egységes véleményt írni, hiszen mindegyik novella más stílusban és más minőségben íródott. A kötetben helyet kaptak T. R. Salty, Marcellus Mihály, Benkő László, Rozsnyai János, Urbánszki László, Bányai Ilona, Trux Béla, Gál Vilmos, William Gallen (Gál Vilmos), Cselenyák Imre, dr. Várkonyi Tibor, Iván Katalin és Bokor Pál művei is. Aki olvasta már a kötet által felvonultatott írók valamelyik művét, az sejtheti, hogy a Sorsok és évszázadok egy maga nemében sokszínű kötetnek ígérkezik – hiszen mindegyik szerzőnek megvan a saját stílusa és témái, amelyekben otthonosan mozog.

Az e-könyvben található novellák közös pontja valóban annyi, hogy mindegyik a történelem valamelyik pontjába enged betekintést. Az ókori Róma és az államalapítás korában élő magyarok ugyanúgy feltűnnek a kötetben, mint mondjuk a középkor vagy az újkor polgárai. Ármányok, szerelmek és csaták zajlanak, egyszerű és befolyásos emberek tűnnek fel.

A Sorsok és évszázadok egy olvasmányos, kellemes antológia, amely remek kikapcsolódást ígér a történelmi novellákat kedvelőknek. Ha kedvet kaptál az elolvasásához, az e-könyvet ingyenesen letöltheted a Történelmi-regényírók Társaságának honlapjáról.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.